Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Urheilu-uutiset

Varsalupaus Always Ready loisti Vermossa – "Erittäin hyvältä näyttää!"

Tuomas Korvenojan valmentama varsalupaus Always Ready ylsi Vermon kolmivuotislähdön parhaaksi, vaikka antoi laukan myötä kilpakumppaneilleen tasoitusta melkoisesti.

Kari Rosimon ohjastama Always Ready säikäytti kannattajansa 1. kaarteessa pahanpäiväisesti, kun pomppasi laukalle, jossa jäi kilpakumppaneistaan merkittävästi.

Always Readyn ja Kari Rosimon onni oli, että kärkipäässä pidettiin reipasta tahtia, joka mahdollisti voittotaistoon ehtimisen kauempaakin. ML Stable -yhtiön kasvattama ja omistama Always Ready kiri loppua selvästi parhaiten ja voitti lopulta oikein ilmavalla tyylillä.

– Reilusti jäätiin muista, mutta luotto oli kova tähän hevoseen, ja keula ajoi aika reipasta alkua. Oli luottoa, että lähelle päästään ainakin, Kari Rosimo tiesi.

– Tällä on vauhtiakin ja valtava tuo jakso, että erittäin hyvältä näyttää!

Ready Cashin poika Always Ready on kilpaillut nyt urallaan kuusi kertaa ja voittanut neljästi.

Pascha Tilly vahvin ruuna

Ykkösdivarikarsinnassa voimia miteltiin Suomessa harvemmin juostavassa kilpailumuodossa, kun lämminveriset ravasivat 3 120 metrin kisan ryhmäajona.

Tommi Kylliäisen ohjastama Donato E. otti vetojuhdan työt itselleen, eikä ruuna joutunut matkan aikana suuremmin rehkimään. Siitä huolimatta lopussa liikkui keulahevosta tuorevoimaisempia hevosia, joista Jari Kinnusen ohjastama ja valmentama Pascha Tilly kiri parhaiten.

– Tavallisilla kärryillä kisattiin, jätetään oljenkorsia jatkoa ajatellen, kertoi Kinnunen, että Pascha Tilly pystyi voittamaan ilman jenkkikärryjä.

Poikkeuksellisen vakuuttavia voittajia saatiin myös muissa Toto64-kohteissa. Niistä Extrem Brodde ja Grainfield Aiden voittivat keulapaikalta, kun taas Karlon ja Fountain Dynamiten ykköstilat tulivat kirimällä. Täysosumalla voitti 138,18 euroa. Suosikkipitoisella kierroksella viisi- ja neljä oikein -tulokset jäivät voitto-osuudetta.

STT
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi