Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Urheilu-uutiset

Lukko löi taas jatkoajalla HIFK:n

Lukko ylsi jääkiekkokauden toiseen jatkoaikavoittoon HIFK:sta, kun se vei piste-enemmistön puolustaja Tarmo Reunasen 5–4-maalilla. Raumalaisille onnistuminen Reunasen sesongin avausmaalilla oli mannaa, sillä Lukko ylsi kauden ennätykseensä vierasmaalien määrässä ja samalla se päätti neljän pelin vierastappioputkensa.

– Tosi vahva kotijoukkue, olimme välillä jaloissa. Liikaa otimme tyhmiä jäähyjä, tuli myös huonoja jäähyjä, Lukon päävalmentaja Pekka Virta kuvaili.

Keskimmäisellä jaksolla pelin alkua tehottomasti hallinnut HIFK sai muutosta tulostaululle, sillä se viimeisteli kaksi erikoistilannemaalia. Ensin Otto Paajanen iski tasavajaalla maalin edestä 2–1, erän lopussa Iikka Kangasniemi puolestaan namutteli ylivoimalla takatolpalta 3–2-johdon.

– Kolmea pistettä haettiin. Pelattiin rohkeasti kiekolla, mutta pari kertaa menetettiin ja kaveri iski vastaan, HIFK:n Kangasniemi summasi.

Päätöserässä mittelön vuoristoratamainen kulku sai jatkoa, kun Lukon Ponthus Westerholm korotti kauden maalimääränsä 12:een rankkariosumalla. Kymmenen minuuttia myöhemmin Lukon Justin Danforth teki neljällä neljää vastaan 4–3-vierasjohdon, mutta vain 14 sekunnin kuluttua HIFK:n Michael Keränen tasoitti 4–4:ään.

STT
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi