Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Urheilu-uutiset

Seagulls nousi miesten Korisliigan kärkeen – "Koko joukkue ylsi erinomaiseen puolustuspeliin"

Seagullsin Elijah Stewart (vas.) hyökkää kohti Kouvojen puolustusta. LEHTIKUVA / Mikko Stig

Helsinki Seagulls nousi tiistaina kuudennella peräkkäisellä voitollaan miesten Korisliigan kärkeen. Seagulls murskasi kotipelissään Kouvot 98–63.

Kaikki kuusi kotiotteluaan voittaneella Seagullsilla on sarjataulukossa yksi voitto enemmän kuin Salon Vilppaalla, mutta myös yksi ottelu enemmän pelattuna.

Kouvot voitti ensimmäisen jakson pisteellä, mutta sen jälkeen Seagulls hallitsi peliä. Ero repesi viimeisellä kymmenminuuttisella, jonka Seagulls vei peräti 30–8.

– Alku oli meiltä passiivinen, mutta sen jälkeen koko joukkue ylsi erinomaiseen puolustuspeliin, johon Kouvot pysähtyi. Hyvän puolustuksen kautta pääsimme iskemään toiseen päähän helppojakin koreja, kertasi Seagullsin valmentaja Jussi Laakso.

Seagullsista löytyi 14 pisteen kolmikko Richard Williams, Elijah Stewart ja Trae Bell-Haynes. Silas Melson heitti Kouvoille 15 ja Derrick Barden 12 pistettä.

BC Nokia viilettää voitokkaasti

BC Nokia otti neljännen peräkkäisen voittonsa, mutta vasta syksyn toisen kotona, kun se kaatoi Lahti Basketballin 94–81.

BC Nokia hallitsi peliä. Lahti kävi vielä kolmannella jaksolla viiden pisteen päässä, mutta ei pystynyt kamppailemaan tiukemmin voitosta.

Voittajien tehomiehiksi nousivat Stacy Davis 22:lla ja Teemu Sulonen 17 pisteellä. Courtney Stockard keräsi vieraille komeat 33 pistettä ja Tuomas Hirvonen 18.

STT
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi