Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Urheilu-uutiset

Lukolle sattui HPK-pelissä karmea takaisku – NHL:stä palannut puolustajalupaus Heinola pää edellä laitaan

Rauman Lukon lauantaisella jääkiekkoliigan 6–1-kotivoitolla Hämeenlinnan Pallokerhosta saattoi pahimmassa tapauksessa olla raskaat seuraukset. Lukon superlupaus Ville Heinola joutui jättämään pelin kesken kolmannen erän lopulla.

NHL:n Winnipegistä Lukkoon palannut Heinola menetti tasapainonsa, kun HPK:n Mikko Lahtela työnsi häntä selästä kiekontavoittelutilanteessa. Tapauksesta ei tuomittu vieraille jäähyä.

– Tässä vaiheessa en osaa vielä sanoa, mitä tapahtui, kun en ole nähnyt tilannetta nauhalta, Lukon päävalmentaja Pekka Virta kuittasi tilanteen heti pelin jälkeen.

Virralla oli paljon enemmän kommentoitavaa perjantaisesta vieraspelistä Sportia vastaan. Hän ei suostunut ymmärtämään, miksi Lukon tähtihyökkääjä Pathrik Westerholm sai liigan videotuomareilta jälkikäteen pelikiellon väitetystä maalivahti Stefan Steenin potkaisemisesta.

– Steen naureskeli itse pelin jälkeen, että siinä ei ollut yhtään mitään tuomitsemisen arvoista. Se oli hakemalla haettu äärettömän kova tuomio, Virta ihmetteli.

Lukon voiton takuu lauantaina oli joukkueen saumaton yhteispeli. Tehollisesti ylivoimainen ykkönen oli uudelleen koottu ykkösketju Kristian Pospisil-Justin Danforth-Ponthus Westerholm. Danforthin ja Westerholmin saldo oli 2+1, Pospisilin samoin kuin ruotsalaispuolustaja Robin Pressin 0+3.

STT
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi