Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Urheilu-uutiset

KalPa pelasi vihdoin ehjän 60-minuuttisen – "Tämä oli valtava voitto meille"

KalPa onnistui lauantaina Lappeenrannassa SaiPaa vastaan katkaisemaan Liigassa kahdeksan pelin mittaiseksi venyneen tappiosarjansa kahden alavireisen joukkueen kohtaamisessa.

– Tämä oli valtava voitto meille. Se on selvä asia. Pitkä putki meni poikki. Sen merkitystä ei voi väheksyä, KalPan päävalmentaja Tommi Miettinen myönsi.

SaiPa on nyt hävinnyt neljä ottelua peräkkäin.

– Tultiin huonosti peliin. Ei toteutettu suunnitelmaa, ei kamppailtu ja oltiin alussa ihan pihalla, SaiPan päävalmentaja Tero Lehterä sanoi.

Lokakuun alussa loukkaantunut KalPan maalivahti Samu Perhonen palasi tositoimiin ja oli 21 torjunnallaan yksi voiton avainpelaajista.

– Pelaaminen on aina tietysti kivempaa kuin vesijuoksu. Tällä kertaa pelimme pysyi kasassa täydet 60 minuuttia, Perhonen totesi.

KalPan kokenut kaarti johti joukkoja edestä. Kapteeni Tommi Jokinen ja Kai Kantola veivät osumillaan vieraat kahden maalin karkumatkalle ennen kuin kotijoukkue heräsi.

– Pääsimme vielä peliin mukaan, mutta KalPan kolmannen maalin jälkeen meiltä meni ilmat pihalle, SaiPan Lehterä murehti.

STT
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi