Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Urheilu-uutiset

HIFK lähti taas voittajana Mikkelistä – Jukurien outo putki poikki

Jukurien ja HIFK:n välinen koitos jääkiekon Liigassa tarjosi läjän mielenkiintoisia tilastofaktoja. Vieraiden 3–2-voittoon päättynyt peli oli Jukurien liigahistorian sadas kotona, ja ottelun ensimmäisestä maalista vastasi liigauran avaushäkkinsä iskenyt Jukurien Tappara-laina Patrik Puistola.

Lisäksi ennen iltaa Jukurit oli joutunut neljä kertaa peräkkäin ylitöihin, voittolaukauskisaan. Peräkkäisten tasapelien ennätys Liigassa on viisi ottelua ja peräkkäisten voittolaukauskisojen neljä peliä.

– Uhrautumisella, hyvällä maalivahtipelillä ja onnella selvisimme. Hyvä kokemus joukkueelle, HIFK-käskijä Jarno Pikkarainen näki.

Teemu Turunen (1+1=2) iski voittomaalin. Hän summasi syyskuussa pisteet 3+2=5, mutta nyt kasassa ovat tehot 10+14=24. HIFK:n 2–1-johtomaali hyväksyttiin minuuttien tutkimisen jälkeen.

– Käsittämätön kymmenen minuutin tauko. Haluaisin, että tänne tulisi joku kertomaan tilannehuoneesta, tuomari (Lassi) Heikkinen tai tshekkituomari, että mitä noissa videoissa katsotaan. Jos minulle näytetään video siitä (tilanteesta), niin ei minulla siinä kymmentä minuuttia mene, Jukurit-luotsi Pekka Kangasalusta pauhasi.

STT
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi