Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Urheilu-uutiset

Sportin pitkä tappioputki poikki

Sportin päävalmentajan Ari-Pekka Pajuluoman mukaan pelaajista aisti hyvän latauksen ennen peliä. LEHTIKUVA / JUSSI NUKARI

Vaasan Sport onnistui katkaisemaan yhdeksän ottelun tappioputkensa Liigassa Rauman Lukkoa vastaan. Sportin pelaajista tyytyväisin tulokseen oli Toni Kallela, joka teki kaikki Sportin maalit 3–2 (0–0, 1–1, 1–1, 1–0) jatkoaikavoittoon päättyneessä ottelussa.

– Pelaajista aisti hyvän latauksen ennen peliä. Ylivoimaa oli paljon, ja se meinasi tappaa meidän peliämme, viittasi Sportin päävalmentaja Ari-Pekka Pajuluoma yhteen ylivoimamaaliin.

Pitkin kuluvaa kautta Sportin ylivoimapeliä on moitittu sen tehottomuudesta. Ensimmäisen erän jälkimmäisellä puoliskolla Sport pelasi yhtä mittaa sekuntia vaille viisi minuuttia ylivoimaa, joista minuutin viidellä kolmea vastaan. Maali ei kuitenkaan ollut edes lähellä.

Siksi olikin kohtalon ivaa, että kun Sport vihdoin sai aikaan tasoituksen, Sport teki sen ylivoimalla. Lukko edesauttoi Sportin peliä yhdeksällä kahden minuutin jäähyllä, mutta vain yhden kerran verkko soi.

– Yhdeksän kaksiminuuttista oli asia, joka pilasi tänään paljon, kertoi Lukon päävalmentaja Pekka Virta.

STT
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi