Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Urheilu-uutiset

Ilves syvensi Sportin asemaa liigajumbona – maalikehikon kilauttaminen ei auttanut vaasalaisia

Ilves otti keskiviikkona viidennen peräkkäisen voittonsa miesten jääkiekkoliigassa, kun joukkue kukisti kotonaan liigajumbo Sportin 3–0. Voitto oli erityisen makea maalivahti Ville Kolppaselle. Hän torjui 27 kertaa, ja nollapeli oli kauden ensimmäinen.

– Tuntuu tosi hyvältä, aivan herkistyin ottelun jälkeen, Kolppanen sanoi tuuletettuaan voittoa Ilveksen fanikatsomon edessä.

Ottelu oli Kolppaselle kauden kuudes. Edellisen kerran hän pelasi 5. lokakuuta Jyväskylässä ja päästi silloin kuusi kiekkoa taakseen. Päästettyjen maalien keskiarvo ennen ottelua oli 5,26 ja torjuntaprosentti 81,74.

– Loin alkukaudesta turhaan kovat paineet itselleni. Tänään pelasin sillä asenteella, ettei ole mitään hävittävää, Kolppanen sanoi.

Kolppanen pelasi viimeksi jääkiekkoliigaa Ilveksessä kaudella 2013–14 peräti 48 ottelua. Sen jälkeen hän pelasi KHL:ssa kolme kautta ja Ruotsissa kaksi.

Arttu Ruotsalainen teki voittomaaliksi jääneen 1–0-osuman ylivoimalla toisessa erässä. Sitä ennen Sportin Roope Talaja oli kilisyttänyt maalikehikkoa. Maalinteon tuska kasvaa vaasalaisten leirissä.

STT
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi