Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Urheilu-uutiset

Naisleijonat murskasi Saksan päätösottelussa

Minnamari Tuominen oli yksi maalintekijöistä ottelussa Saksaa vastaan. Suomi voitti maalein 7 -1. LEHTIKUVA / Martti Kainulainen

Suomen naisten jääkiekkomaajoukkue päätti viiden maan turnauksen Venäjän Dmitrovissa murskavoittoon Saksasta maalein 7–1. Voitto oli Suomen toinen turnauksessa.

Naisleijonat karkasi 3–0-johtoon heti ottelun avauskympillä Matilda Nilssonin, Minnamari Tuomisen ja Sanni Hakalan maaleilla.

Toisessa erässä Suomen johto kasvoi jo neljään, kun Sanni Rantala osui Ida Karjalaisen ja Nilssonin syötöistä. Nicola Eisenschmid onnistui rikkomaan Saksan kuparisen kaventaen lukemat 4–1:een. Suomen johto pysyi kuitenkin neljässä maalissa, kun Petra Nieminen tinttasi Suomen viidennen osuman ylivoimalla ottelun puolivälissä.

Kolmannessa erässä Susanna Tapani kaunisteli kahdella maalillaan lukemat 7–1:een. Noora Räty torjui Suomen maalilla 12 kertaa.

Lauantain ottelu oli Naisleijonien viimeinen turnauksessa. Suomi aloitti turnauksen takellellen, kun se hävisi ensin keskiviikkona Venäjälle ja torstaina Tshekille. Perjantaina joukkue onnistui tekemään ryhtiliikkeen, kun se kukisti Sveitsin 4–1.

STT
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi