Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Urheilu-uutiset

Golden State ei saane huippuheittäjäänsä parketille koko kaudella

Klay Thompson ei välttämättä pelaa peliäkään alkavalla kaudella. Lehtikuva/AFP

NBA-koripalloliigan viime vuosien suurjoukkue Golden State Warriors joutunee pelaamaan koko kauden ilman toista kärkitähteään. Torstain vastaisena yönä Suomen aikaa kautensa aloittavan Warriorsin valmentaja Steve Kerr kertoi tiistaina, että takamies Klay Thompson ei välttämättä pelaa peliäkään alkavalla kaudella.

Viime kaudella 21,5 pisteen keskiarvolla nakuttanut Thompson loukkasi polvensa viime kauden finaalisarjassa, jonka Warriors hävisi Toronto Raptorsille. Aiemmin oli arvioitu, että Thompson saattaisi palata pelikentille tämän kauden runkosarjan loppuvaiheisiin.

– On epätodennäköistä, että hän pelaa tällä kaudella. Tuollainen polvivamma vie yleensä vuoden, ja jos niin on myös Klayn tapauksessa, se merkitsee koko kautta, Kerr totesi.

Viiden viime kauden aikana kolme mestaruutta voittanut ja kahdesti finaalit hävinnyt Warriors joutuu kauteen supertykki Stephen Curryyn luottaen. Thompsonin ohella joukkue menetti Kevin Durantin, joka lähti kolmen Warriors-kauden jälkeen Brooklyn Netsin riveihin.

STT
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi