Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Urheilu-uutiset

FC Lahti lähtee voitottomassa putkessa lopputurnaukseen – SJK-luotsi: "Olisimme voineet voittaa, mutta emme pystyneet siihen"

Lahden päävalmentaja Sami Ristilä piti tärkeänä, että joukkue pelasi nollapelin. Arkistokuvaa. LEHTIKUVA / MARTTI KAINULAINEN

FC Lahti lähtee jalkapalloliigan lopputurnaukseen heikko putki allaan, sillä lahtelaiset ovat jääneet voitoitta kolmessa viimeisessä ottelussaan.

Lahti päätti alemman loppusarjan SJK:ta vastaan vieraissa. Ottelu päättyi 0–0. Lahti oli alemman loppusarjan toinen, joten se kohtaa lopputurnauksessa ylemmän sarjan vitosen eli HJK:n.

Seinäjoella joukkue jäi parhaastaan, ja sen täytyykin pystyä ottamaan iso harppaus HJK-otteluun.

– Nyt oli tärkeää, että pelasimme nollapelin. Kokoonpanomuutoksiin nähden tämä oli melko ehjä suoritus meiltä, sanoi Lahden pääluotsi Sami Ristilä.

– HJK:ta vastaan meidän täytyy olla paljon kliinisempiä. Emme tule saamaan näin montaa maalintekopaikkaa kuin tässä ottelussa.

SJK:n kausi päättyi puolestaan lauantaina. Viimeisessä 11 ottelussa ilman voittoa jäänyt seinäjokelaisryhmä sijoittui sarjassa kolmanneksi viimeiseksi.

– Tämä oli vähän kuin koko kauden kuva. Olisimme voineet voittaa, mutta emme pystyneet siihen. Nyt ei auta muuta kuin katsoa tulevaisuuteen, tuumasi SJK-luotsi Brian Page.

STT
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi