Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Urheilu-uutiset

Sport keräsi jäähyt, Jukurit teki maalit

Jukurien ja Sportin kohtaamisessa jääkiekkoliigassa oli selkeä työnjako. Vieraat ottivat pelin jäähyt, Jukurit teki maalit. Kolme ylivoimamaalia tehnyt Jukurit voitti 6–1.

Sportin Jared Wilsonin ja Aleksi Ainalin ottelu päättyi jo avauserässä suihkukomennukseen selästä taklaamisesta. Roope Talaja lähetettiin aikaiseen suihkuun päätöserässä jalkapyyhkäisystä. Jukurien ylivoimapeli oli tehotonta kiekon siirtelyä ilman laukauksia. Jukurit pelasi ylivoimaa lähes 15 minuuttia (18.30–3.48) vieraitaan enemmän.

– Ylivoimalla oli mahdollisuus tehdä enemmänkin maaleja. Kun ei tehty, se vaikeutti muutakin pelaamistamme. Olihan silläkin merkitystä, että kaksi (Ville Leskinen ja Jesper Piitulainen) ykkösylivoimamme pelaajaa putosi rivistöstä kesken ottelun, totesi Jukurien valmentaja Pekka Kangasalusta.

– Otamme liikaa jäähyjä, mutta en tiedä onko niissä kurittomuutta vai huolimattomuutta. Nyt "Rajulla" (Jukurien maalivahti Sami Rajaniemi) taisi olla aika hyvin muistissa rankkarikikkani, kommentoi toisessa erässä rangaistuslaukauksen hukannut vaasalaissentteri Turo Asplund.

Jukurien tehoketjun muodostivat Julius Vähätalo (2+0) ja laitahyökkääjät Mika Partanen (1+1) ja Vadim Pereskokov (2+1).

STT
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi