Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Urheilu-uutiset

Seagulls nousi trillerivoittoon KTP-Basketista

Seagullsin Tuukka Kotti (oik.) nousee korille KTP:n Kevin Lanfordin estelyistä huolimatta. LEHTIKUVA / Markku Ulander

Helsinki Seagulls otti miesten Korisliigassa todellisen trillerivoiton, kun se kukisti kotipelissään KTP-Basketin täpärästi 76–75.

KTP johti peliä lähes koko ajan, parhaimmillaan toisella neljänneksellä 15 pisteellä.

Seagulls kärkkyi viimeisellä jaksolla muutaman pisteen päässä, mutta helsinkiläisten voittokori syntyi vasta viimeisessä hyökkäyksessä kymmenen sekuntia ennen loppua Tuukka Kotin kädestä.

– Emme juosseet ensimmäisellä puoliskolla sillä vauhdilla kuin piti, eikä puolustuskaan toiminut. Päätimme puoliajalla kopissa, että lisäämme tempoa. Se onnistui, ja saimme helppojakin koreja. Tämä oli lopulta työvoitto, huokaili Seagullsin päävalmentaja Jussi Laakso.

Antti Kanervo heitti voittajille 14 pistettä ja Kotti 13. Vieraista Jayvaughn Pinkston teki 19 ja Byron Wesley 17 pistettä.

Vilpas jatkaa puhtaalla pelillä

Salon Vilpas jatkaa Korisliigassa ainoana joukkueena ilman tappioita. Tuorein voitto tuli kotipelissä Kauhajoen Karhubasketista 82–68.

Karhubasket aloitti vahvasti ja johti lähes puoliväliin asti. Ote kääntyi Vilppaalle kolmannella jaksolla, jonka se voitti 23–8. Viimeisellä jaksolla Karhubasket nousi 21 pisteen päästä kuuden pisteen tuntumaan.

Henri Kantonen heitti Vilppaalle 19 pistettä ja DJ Laster sekä Jamuni McNeace 13. Karhubasketista Okko Järvi teki 18 ja Cameron Jones 16 pistettä.

Tampereen Pyrintö otti kotivoiton Lahti Basketballista vasta jatkoajan jälkeen pistein 115–104.

Lahti johti kolmannella jaksolla 17 pisteellä, mutta Pyrintö tavoitti eron neljännen jakson puolivälissä ja ratkaisu siirtyi jatkoajalle

Pyrinnöstä Benjamin Raymond teki 28 ja Raymond Nixon 23 pistettä. Lahtelaisten tehoparin muodostivat Devante Wallace 36:lla ja Jerry Evans 24 pisteellä.

STT
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi