Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Urheilu-uutiset

VaLePa piti PerPon lentopalloliigassa yhä ilman pisteitä

– Ihan hyvä saada liigan alussa pois alta vieraspelejä. Yötä ollaan Rovaniemellä, perjantaina päivällä siirrytään omalla bussilla Ouluun, sanoi VaLePan valmentaja Janne Kangaskokko. Kuva: Lehtikuva / Antti Aimo-Koivisto

Kolmen edellisen kauden mestari VaLePa piti torstaina 3–1-voitollaan Perungan Pojista vastustajansa lentopallon miesten Mestaruusliigan nollakerhossa.

VaLePa pelasi Rovaniemellä ensimmäisen kolmesta vieraskiertueen ottelustaan lentopalloliigassa. Lauantaina VaLePa kohtaa viime kauden finaalivastustajansa Ettan Oulussa ja sunnuntaina nousija Karelian Hurmoksen Joensuussa.

– Ihan hyvä saada liigan alussa pois alta vieraspelejä. Yötä ollaan Rovaniemellä, perjantaina päivällä siirrytään omalla bussilla Ouluun, sanoi VaLePan valmentaja Janne Kangaskokko.

Neljännen ottelunsa pelannut PerPo voitti avauserän, mutta siihen sen ilonaiheet jäivät. Hakkuri Regan Fathers oli sen tehokkain 22 pisteellä, yleispelaaja Matias Korhosen saldo oli 13 pistettä.

– Meillä on muissakin otteluissa ollut takkuinen alku. Syitä pitää pohtia. Aina ei kurssi käänny pelin aikana. Myös tunneskaala on turhan laaja, VaLePan Kangaskokko jatkoi.

VaLePan materiaali oli huomattavasti tasaisempi. Mikko Oivanen teki 18 ja Erik Sundberg 17 pistettä.

VaLePan joukkue osaa voittaa, sillä nykyjoukkueesta ilman mestaruutta ovat vain Hurrikaanista tullut libero Aleksi Mutka ja Ruotsin liigasta siirtynyt keskitorjuja David Pettersson.

STT
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Jatka lukemista LTV:n tarjoamana 2 vk maksutta!

Tilaa ESS VerkkoPlus 2 viikoksi maksutta ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa 2 vk maksutta

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi