Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Urheilu-uutiset

Sport pääsi vihdoin voiton makuun kotihallissaan

Sportin päävalmentaja Ari-Pekka Pajuluoma muistutti, että yleisilme oli hyvä, ja vastustaja pidettiin vähissä maalipaikoissa. Kuva: Lehtikuva / Jussi Nukari

Kotipelipainotteisen alkukauden jälkeen Kuopion KalPa pelasi torstaina kolmannen vierasottelun vajaassa viikossa. Vaasan Sportille ottelu KalPaa vastaan oli vasta kolmas kotiottelu.

Kolmas kerta toden sanoi, sillä Sport otti kauden avausvoittonsa kotihallissaan 2–1.

– Emme päässeet missään vaiheessa lentoon. Huolestuttaa, että olimme säikkyjä kiekon kanssa ja suoritus oli arka, paheksui KalPan päävalmentaja Tommi Miettinen.

Sportin ja KalPan lähtökohta torstain Liigaotteluun oli mielenkiintoinen: Sportin edellinen ottelu oli KalPaa vastaan Kuopiossa viime viikon perjantaina. KalPalle sen sijaan kertyi viikossa kaksi lisäottelua vieraissa.

Sportin kokoonpanoon oli ilmestynyt uusi pelaaja, sillä maalivahti Niko Hovinen on Sportin muonavahvuudessa loppukauden. Hovinen oli siinä mielessä hyvä hankinta, ettei hän ole Vaasassa koskaan Liigaottelua hävinnyt. Torstai ei tehnyt poikkeusta.

– Yleisilme oli hyvä, ja vastustaja pidettiin vähissä maalipaikoissa. Ei meilläkään 7–1:een ollut paikkoja, muistutti Sportin päävalmentaja Ari-Pekka Pajuluoma.

STT
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Jatka lukemista LTV:n tarjoamana 2 vk maksutta!

Tilaa ESS VerkkoPlus 2 viikoksi maksutta ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa 2 vk maksutta

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi