Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Urheilu-uutiset

Helposta pelistä tulikin Lukolle tiukka – "Jostain syystä pelaaminen vain unohtui"

Lukon Justin Danforth oli ihmeissään, kun Liigan torstainen ottelu SaiPaa vastaan oli ohi. Danforthin mielestä Lukko pelasi jääkiekkoa vain ensimmäisen erän ja teki pelistä sen jälkeen itselleen vaikean.

Kanadalaishyökkääjä oli harmistunut siitäkin huolimatta, että taululla komeilivat kotijoukkueen voittonumerot 6–3 ja hänen omassa sarakkeessaan oli kaksi maalia.

– Jostain syystä pelaaminen vain unohtui ja helpolta näyttäneestä pelistä tulikin tiukka. Kolmeen pisteeseen täytyy olla tyytyväinen, Danforth tiivisti.

Lukko johti ottelua kahteen otteeseen (4–0 ja 5–1) jo neljällä maalilla, mutta SaiPa taisteli tilanteeksi vielä 5–3. Voittomaaliksi jääneen Lukon neljännen osuman viimeisteli kapteeni Tapio Laakso, jolle maali oli vasta kauden toinen.

– En ole liiemmin koskaan laskenut maaleja, vaan haluan mieluummin puhua blokkauksista ja kiekonriistoista, Laakso kuittasi.

Danforthin ja Laakson lisäksi Lukon maaleista vastasivat Lukas Klok, Robin Press ja Roni Sevänen, jonka purkama rännikiekko valui kolmannen erän lopussa tyhjäksi jätettyyn SaiPan maaliin. Vieraiden maalintekijät olivat Tomas Zaborsky, John Persson ja Robin Salo.

STT
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Jatka lukemista LTV:n tarjoamana 2 vk maksutta!

Tilaa ESS VerkkoPlus 2 viikoksi maksutta ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa 2 vk maksutta

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi