Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Urheilu-uutiset

Myös TPS:n Korpikoski joutuu odottamaan tuomiotaan – Liigan kurinpito on määrännyt lauantaina jo kolme väliaikaista pelikieltoa

Pelicansin Taavi Vartiainen ja Sportin Erik Riska ottivat toisistaan mittaa nyrkein Pelicansin ja Sportin välisessä ottelussa Lahdessa perjantaina. Kuva: Katja Luoma

Jääkiekon Liigan kurinpitodelegaation kiireinen lauantai jatkui, kun se asetti TPS:n hyökkääjä Lauri Korpikosken väliaikaiseen pelikieltoon. Korpikoskelle tuomittiin perjantaina pelatussa TPS–Tappara-ottelussa 2+10 minuutin rangaistus selästä taklaamisesta.

Korpikoski taklasi avauserässä poikittaisella mailalla Tapparan Valtteri Kemiläistä.

– Liigan kurinpitodelegaatio on katsonut videotallenteet tilanteesta ja pitää selästä taklausta vastustajan piittaamattomana vaarantamisena ja siten ottelurangaistuksen arvoisena tekona. Koska TPS pelaa jo tänään lauantaina, määrätään Lauri Korpikoski väliaikaiseen pelikieltoon Liigan kurinpitosääntöjen 35 §:n nojalla asian kurinpitokäsittelyn ajaksi, kurinpitodelegaation puheenjohtaja Sampo Liusjärvi kertoi Liigan verkkosivuilla.

Korpikoskelta jää väliin ainakin tänään pelattava Ässät–TPS-ottelu.

Jo aiemmin tänään kurinpitodelegaatio asetti Pelicansin hyökkääjä Taavi Vartiaisen ja Sportin hyökkääjä Erik Riskan väliaikaiseen pelikieltoon kurinpitokäsittelyn ajaksi. Kumpikin pelaaja sai perjantaina pelatussa Pelicans–Sport-ottelussa 5+20 minuutin rangaistuksen väkivaltaisuudesta.

Kaksikko riisui toisessa erässä hanskat ja kypärät ja aloitti sen jälkeen tappelun. Pelikiellot määrättiin väliaikaisina, koska Sport pelaa jo tänään kotikaukalossaan JYPiä vastaan.

#Liigan kurinpitodelegaatio tutki #PelicansFi–#VaasanSport-ottelusta myös Matteo Pietroniron ja Steven Seigon välisen tappelun. Tilanne ei ole ottelurangaistuksen arvoinen kummankaan pelaajan osalta, joten tilanteesta ei määrätä pelikieltoja.

STT
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Jatka lukemista LTV:n tarjoamana 2 vk maksutta!

Tilaa ESS VerkkoPlus 2 viikoksi maksutta ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa 2 vk maksutta

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi