Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Urheilu-uutiset

Ässät syvensi Ilveksen tuskaa – "Itseluottamus murenee joukkueessa todella pienestä"

Ilveksen päävalmentajan Karri Kiven mukaan itseluottamus murenee joukkueessa todella pienestä. LEHTIKUVA / MARKKU ULANDER

Tampereen Ilveksen piti olla yksi kauden suurimmista yllättäjistä jääkiekkoliigassa. Joukkuetta veikattiin jopa neljän parhaan joukkoon runkosarjassa.

Mahdollista se on luonnollisesti edelleen, mutta helppo joukkueen tilanne ei nyt ole – viisi peliä ja saalistettuja pisteitä on kasassa nolla. Ässät voitti lauantaina Ilveksen kotikentällään 3–1.

– Olemme parempia kuin mitä nykyinen tulos antaa ymmärtää. Koko ajan haemme ratkaisua siihen, että peli aukeasi. Mihinkään voivotteluun tässä on silti turha sortua, joukkueen päävalmentaja Karri Kivi totesi.

Lauantaina eräänlainen ratkaisukohta nähtiin toisessa erässä, kun Ässien ruotsalaispelaaja Edwin Hedberg iski alivoimalla patapaidat 2–1-johtoasemaan.

– Emme toipuneet siitä tilanteesta missään vaiheessa, emmekä saaneet kolmannessa erässä kunnon kiriä aikaiseksi. Itseluottamus murenee joukkueessa todella pienestä. Tähän ongelmaan on löydettävä ratkaisu nopeasti, Kivi mietti.

STT
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Jatka lukemista LTV:n tarjoamana 2 vk maksutta!

Tilaa ESS VerkkoPlus 2 viikoksi maksutta ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa 2 vk maksutta

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi