Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Urheilu-uutiset

Tappara jatkaa vahvasti jääkiekkoliigan kärjessä

Meiltä peli sujui hyvin monessa mielessä, kommentoi ottelua Tapparan päävalmentaja Jukka Rautakorpi. LEHTIKUVA / HEIKKI SAUKKOMAA

Tappara ilahdutti lauantaina tuhansia lapsia ja lapsenmielisiä, kun joukkue kaatoi jääkiekkoliigan teemaottelussaan SaiPan 4–1.

– Hallissa oli todella hyvä fiilis. Meiltä peli sujui hyvin monessa mielessä, sanoi Tapparan päävalmentaja Jukka Rautakorpi.

SaiPan ensimmäisen täyden liigaottelunsa pelannut maalivahti Karolus Kaarlehto piti joukkueensa mukana pelissä kaksi erää, tilanne oli päätöserän alkaessa 2–1.

Aivan päätöserän alussa Kristian Kuuselan syöttö maalille muutti suuntaa SaiPa-puolustaja Mario Grmanista ja peli oli 3–1.

– Kun kiekko vaihtaa suuntaa puolen metrin päässä, niin ei siinä ole mitään tehtävissä. Muuten olen melko tyytyväinen omaan peliin, Kaarlehto sanoi.

SaiPan ainokaisen teki paremmin syötöistään tunnettu ja viime kauden kokonaan pelaamatta ollut Teemu Ramstedt ylivoimalla.

----

Korjattu aiempaa uutista: Tapparan kolmas maali kimposi SaiPa-puolustaja Mario Grmanista, ei Tapparan Tyler Morleyn mailasta.

STT
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Jatka lukemista LTV:n tarjoamana 2 vk maksutta!

Tilaa ESS VerkkoPlus 2 viikoksi maksutta ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa 2 vk maksutta

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi