Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Urheilu-uutiset

Siikosen tehoilta siivitti JYPin voittoon – "En ole vielä tyytyväinen"

JYPin uusi päävalmentaja Pekka Tirkkonen sanoi, että kyseessä oli aika tyypillinen ensimmäinen peli. LEHTIKUVA / MARKKU ULANDER

JYP aloitti uuden kiekkokauden Liigassa pirteästi lyömällä kotikaukalossaan puolustavan mestarin HPK:n maalein 3–2. HPK:lle tappio oli toinen vuorokauden sisään samoin lukemin.

Jyväskyläläisten kotijoukkueen kirkkain tähti oli tehot 1+1 iskenyt Miska Siikonen, joka siirtyi täksi kaudeksi JYPiin Lahden Pelicansista.

– On tärkeää, että saimme heti voittotilin auki. Voitto ei tullut helpolla. Hienoa taistelua oli joukkueelta, Siikonen hehkutti.

– Oma peli meni ihan ok. En ole vielä tyytyväinen. Varmasti peli vielä paranee kauden edetessä. Ei ole väliä, kunhan voitetaan, keskushyökkääjä vähätteli.

JYPille maalinteossa onnistuivat myös Mikko Kalteva ja Julius Nättinen. HPK:n osumista vastasivat Paavo Tyni ja ylivoimalla Elmeri Eronen.

– Vaikka saimme nopean ensimmäisen maalin, oli vaikea löytää tunnetta alussa. JYP oli avauserässä tosi vahva. Viimeiset kaksi erää oli aika tasaista kiekkoa, HPK-luotsi Antti Pennanen summasi.

– Aika tyypillinen ensimmäinen peli tämä oli. Toivottavasti saatiin vähän karstoja pois koneesta, JYPin uusi päävalmentaja Pekka Tirkkonen sanoi.

STT
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Jatka lukemista LTV:n tarjoamana 2 vk maksutta!

Tilaa ESS VerkkoPlus 2 viikoksi maksutta ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa 2 vk maksutta

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi