Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Urheilu-uutiset

Hetviinalle kauden avausvoitto Vermon Tammatähdessä

Petäjävetisen Antti Tupamäen valmentama ja ohjastama Hetviina sai vuoden ensimmäisen merkinnän voittosarakkeeseensa keskiviikkona Vermossa.

Tammatähti-lähdössä takamatkojen kirihevoset veivät parhaat palat. Niistä Hetviina kulki lopussa selvästi parasta vauhtia ja voitti helposti ennen Tähtituulaa. Hallitseva ravikuningatar Vieskerin Virva kilpaili ensimmäistä kertaa sitten Lahden Kuninkuusravien ja tuli kolmanneksi.

– Hetviina sai nappireissun ja hevonen oli parempi kuin aikoihin, oikeastaan parempi kuin minun ajamana koskaan, Tupamäki kehui.

Christer Sandholmin kasvattama ja omistama Hetviina nappasi 3 000 euron ykköspalkinnon tasoitusennätyksellään 24,4/2 140 metriä.

Joriinin kunto kiviaitaa

Lahden Kuninkuusraveissa viidenneksi sijoittunut Joriini on noussut kauden pääkilpailun jälkeen mahtilyöntiin. Hannu Hietasen valmentama ja ohjastama Joriini otti Teivon elokuun kilpailun jatkoksi toisen peräkkäisen ykköstilan Vermon I divisioona -karsinnassa.

Maamme parhaiden kylmäveristen joukkoon noussut Joriini ohitti voittotaistossa keulan Tee Wee Paronin ja A.T. Veetin.

– Tuli kyllä aivan yllättävän helposti ohi, Hietanen ihasteli.

– Varaa jäi jonkin verran, vaikka vauhti oli viimeisillä parilla sadalla metrillä tosi kovaa.

Sultan Journey häikäisi

Esa Holopaisen suojatti Sultan Journey jäi taivaltamaan toiselle ilman vetoapua, mutta jyräsi haastavasta juoksupaikasta huolimatta vakuuttavaan voittoon ohi suursuosikki Diesel Degaton.

– Viime keskiviikkona, vaikka hevonen toiseksi jäi, oli paras startti tältä, mutta vielä siitäkin paransi tänään, Holopainen arvioi.

Toto64-kohteissa voittoihin pystyivät myös Roseland, War Paint ja Donato E. Aikaisemmin illalla ravatun Salamakypärät-osalähdön voitti Niki Finnström ajokkinaan Stonecapes Queila.

STT
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi