Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Urheilu-uutiset

Kotimainen yleisurheilu ja Ruotsi-ottelu näkyvät Ylellä 2026 saakka

Esitysoikeuksien piirissä ovat muun muassa Kalevan kisat, Paavo Nurmi Games sekä kotimaisen GP-sarjan kilpailut. LEHTIKUVA / Emmi Korhonen

Suomen Urheiluliitto SUL ja Yleisradio ovat solmineet televisiointisopimuksen, joka pitää kotimaiset yleisurheilutapahtumat ja Ruotsi-maaottelun Ylen kanavilla vuoteen 2026 saakka.

– Tiedämme jo pidemmältä ajalta, että yleisurheilu kiinnostaa laajasti suomalaista urheiluyleisöä, ja lajin ovat löytäneet myös nuoret katsojat. Lisäksi yleisurheilun tilanne on tällä hetkellä kiinnostava muun muassa siksi, että meillä on paljon nuoria lupauksia, Ylen urheilun esitysoikeuksista ja kumppanuuksista vastaava päällikkö Riku Saaranluoma sanoi tiedotteessa.

Esitysoikeuksien piirissä ovat muun muassa Kalevan kisat, Paavo Nurmi Games sekä kotimaisen GP-sarjan kilpailut. Sopimus kattaa myös muun SM-hallikisat ja maastojuoksut.

– Laadukas yleisurheilutuotanto kuuluu kaikkien suomalaisten vapaasti nautittavaksi eikä maksumuurien taakse”, iloitsi SUL:n hallituksen puheenjohtaja Sami Itani.

STT
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi