Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Urheilu-uutiset

KPV kärsi kirvelevän tappion – SJK:n Batista ratkaisi saksipotkulla

SJK:n päävalmentaja Alexei Eremenko kehui ottelun tasoa. – Tempo oli kova, ja olimme alussa pihdeissä. LEHTIKUVA / RONI REKOMAA

SJK aiheutti Pohjanmaan kohtaamisessa kirvelevän tappion miesten jalkapalloliigan paikastaan taistelevalle KPV:lle. Ottelun ratkaisija oli SJK:n hyökkääjä Matheus Batista.

Keväällä Batista vastasi KPV-ottelun ainoasta maalista, ja sunnuntaina pitkän kuivan kauden jälkeen brasilialaishyökkääjä tekaisi kauden toisen osumansa. Molemmilla kerroilla kyseessä oli voittomaali, sillä sunnuntain ottelu päättyi SJK:n 2–1-vierasvoittoon.

Batistalle voittomaali maistui erityisesti, sillä mies oli hetkeä aikaisemmin ampunut rangaistuspotkun taivaan tuuliin.

SJK:n päävalmentaja Alexei Eremenko kehui ottelun tasoa.

– Tempo oli kova, ja olimme alussa pihdeissä. Jouduimme vaihtamaan peräti kuusi pelaaja edellisestä pelistä VPS:ää vastaan, ja se vaati alussa veronsa, Eremenko tiivisti.

SJK:n kokoonpanosta olivat poissa muun muassa Moshtagh Yaghoubi, Billy Ions ja Sergei Eremenko, jonka pelioikeudet omistava latvialaisseura Jurmala on kutsunut takaisin.

SJK tekaisi molemmat osumansa erikoistilanteista, ensimmäisen sivurajaheiton ja toisen vapaapotkun jälkitilanteesta. Voitto-osuman Batista taituroi akrobaattisesti saksipotkulla.

SJK:n 1–0-maalista vastasi toppari Jude Arthur ja kotijoukkueen 1–1-tasoituksesta Simo Roiha. Ottelu keräsi lähes 3 000 katsojaa.

STT
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi