Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Urheilu-uutiset

Breen pääsee vihdoin MM-rallin makuun – ajaa Hyundaita Suomessa

Viime kauden päätyttyä paikkansa Citroenilla menettänyt Breen on tänä vuonna ajanut ralleja Irlannissa ja Italiassa. LEHTIKUVA / Roni Rekomaa

Rallin MM-sarjan valmistajapistekärki Hyundai ilmoitti tiistaina kuljettajansa elokuun alussa ajettavaan Suomen MM-ralliin, ja mukana on myös yksi MM-palaaja. Irlantilainen Craig Breen ajaa kauden ensimmäisen MM-koitoksensa Suomen teillä.

Viime kauden päätyttyä paikkansa Citroenilla menettänyt Breen on tänä vuonna ajanut ralleja Irlannissa ja Italiassa. Nyt mies pääsee WRC-auton rattiin ja rallissa, jossa on viihtynyt aina hyvin.

– Odotus on ollut pitkä ja kärsivällinen, on vain pitänyt seurata kaikkien muiden ajoja tänä vuonna. Olen otettu saadessani tämän yhden kerran tilaisuuden, Breen sanoi.

– Olen ajanut urallani MM:ää eniten Suomessa, joten toivon tuovani tallille jotain, Suomessa kolmanneksi vuonna 2016 ja viidenneksi vuonna 2017 ajanut Breen jatkoi.

Hyundain muut kuljettajat Suomessa ovat Thierry Neuville ja Andreas Mikkelsen. Sebastien Loeb ja Dani Sordo jättävät rallin väliin.

STT
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi