Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Urheilu-uutiset

Maailmanmestari Tammenpää sysättiin tylysti valtaistuimelta Las Vegasissa

Kilpapelaaja Erik .EKI. Tammenpään menestys konsolijääkiekkopeli NHL:n turnauksissa katkesi dramaattisesti varhain keskiviikkoaamuna Suomen aikaa Las Vegasissa. Pelin hallitseva maailmanmestari hävisi MM-kisojen välierässä turnauksessa toiseksi sijoittuneelle John "Johnwaynee90" Waynelle otteluvoitoin 2–1, eikä päässyt loppuotteluun puolustamaan mestaruuttaan.

Pelaajien välinen kolmas ja ratkaiseva ottelu eteni suomalaisen 1–0-johdossa aivan pelin loppuhetkille asti, mutta yhdysvaltalainen Wayne tasoitti pelin 37,9 sekuntia ennen ottelun loppua. Ratkaisua ei tarvinnut hakea jatkoajalta, koska vain kuusi sekuntia tasoituksen jälkeen Wayne teki jo voittomaaliksi jääneen osuman.

Tammenpää ei salamamaaleista toipunut ja hävisi lopulta myös pronssiottelun kanadalaiselle Karl "MgxNuclear" Caslibille suoraan voitoin 2–0.

MM-kisojen neljännestä sijasta Tammenpää kuittasi vajaat 4 500 euroa. Aiemmin tänä vuonna hän ansaitsi saman summan voitettuaan Euroopan karsintaturnauksen.

– Oli pettymys päättää kausi näin, mutta en vain ollut riittävän hyvä. Sitä ei voi kaunistella. Nyt on pienen tauon paikka ja aika nauttia kesästä, Tammenpää kirjoitti Twitterissä.

Euroopan karsinnoista toisena suomalaispelaajana MM-kisoihin edennyt Hannes "Hansulinho" Kettunen voitti MM-kisoissa yhden pelin ja hävisi yhden pelin. Kettunen ei päässyt ensimmäiseltä karsintakierrokselta jatkoon, mutta tienasi palkintorahaa noin 2 250 euroa.

MM-turnauksen ja 45 000 euroa voitti yhdysvaltalainen Matthew "Top-Shelf-Cookie" Gutkoski.

STT
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Asiasanat

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi