Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Urheilu-uutiset

Suomalaisjuoksija Next Direction Elitloppetissa maailman valioiden kanssa

Next Direction vakuutti Elitloppet-kisan kutsujat osaamisellaan. Ohjaksissa Iikka Nurmonen. LEHTIKUVA / HANDOUT / KIRSI KANTOKOSKI

Euroopan ravikevät huipentuu Solvallassa sunnuntaina ajettavaan Elitloppetiin Tukholmassa. Maailman parhaat sprintterit tavoittelevat kolmen miljoonan kruunun ykköstä, ja mukana on Suomessa syntynyt Leppävirralta saapuva Next Direction.

Timo Hulkkosen Next Direction otti Finlandia-ajossa kakkossijan ja vakuutti Elitloppet-kisan kutsujat osaamisellaan. Timo Nurmoksen Readly Express oli Finlandian ykkönen ja lähtee Next Directionin karsinnassa suosikkina.

– Nelosrata on hyvä, ja Iikka Nurmonen ajaa varmasti alussa reippaasti. Odotukset ovat finaalipaikkaan, Hulkkonen kertoi.

Karsintoja ajetaan kaksi, joista neljä parasta jatkaa finaaliin. Propulsion ja ranskalainen Aubrion du Gers ovat toisen karsinnan suosikit.

Jo perjantai on hieno ravipäivä. Silloin Mika Forss aloittaa Raviohjastajien MM-kilpailussa. Lauantain Sweden Cupissa ja Harper Hanoverissa on vahva suomalaisedustus. Sunnuntaina nähdään HIFK:n Raviliiga-hevonen Mascate Match. Polara ja Josveis kisaavat Elitkampenissa.

STT
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi