Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Urheilu-uutiset

HJK tarpoo syvässä suossa – FC Lahti herkutteli komean kotivoiton

Mika Lehkosuon luotsaaman HJK:n kahdeksan edellistä kamppailua ovat tuottaneet kuusi tasapeliä ja kaksi tappiota. LEHTIKUVA / MARKKU ULANDER

Kahdeksan voitotonta peliä peräkkäin. Se on Mika Lehkosuon HJK:n aikakauden pisin putki ilman voittoa miesten jalkapalloliigassa. HJK:n kahdeksan edellistä kamppailua ovat tuottaneet kuusi tasapeliä ja kaksi tappiota.

Mika Lehkosuo, oletko huolissasi omasta asemastasi?

– Sitä on turha miettiä. Laitan kaiken energiani ja osaamiseni siihen, että joukkueen peli paranee. Jos seuran johtajat löytävät minua paremman luotsin tähän, niin he varmasti siitä sitten ilmoittavat, Lehkosuo sanoi 0–3-tappioon päättyneen ottelun jälkeen.

FC Lahti pelasi kauden ensimmäisen ottelunsa Hiihtostadionilla. Lähes 3 500 jalkapallojännäriä näki värikkään kamppailun. Lahtelaisryhmä käytti saamansa maalipaikat tylysti edukseen. Kukkona tunkiolla hääri ruotsalaiskärki Erik Törnros, joka iski kaksi maalia kauden avausmatsiaan pelanneen Markus Uusitalon selän taakse.

– Maaleja on aina kiva tehdä. Pelasimme uskomattoman kamppailun. Joukkueen itseluottamus kasvoi huomattavasti, Törnros sanoi leveä hymy kasvoillaan.

STT
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi