Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Urheilu-uutiset

Arvid Åvallin Tammaderbyn finalistit ratkottiin Vermossa – 30 000 euroa odottaa voittajaa

Lämminveristen Tammaderbyn finaaliin voittajina itsensä iskivät Callela Lisbeth ja Club Nord Elit. Ensimmäisessä karsintalähdössä Mika Forssin ohjastama Callela Lisbeth torjui kiihdytyksessä Timo Nurmoksen valmentaman El Fitzgeraldin. Myös lopussa sama kaksikko iski yhteen, ja Callela Lisbeth piti niukkaan voittoon.

– Viimeiset 700 metriä tultiin ihan juosten, ja tänään hevonen tsemppasi hyvin maaliin asti, Mika Forss kehui Markku Niemisen valmennettavaa.

Himoitun finaalilipukkeen lähdöstä nappasivat myös Lily's Star, Lovemore, Diva Hoss ja Käthy.

Toisessa karsintalähdössä voittajan reseptinä oli myös "keulaan ja kukat", kun Hannu Torvisen ajokki Club Nord Elit johti alusta loppuun.

– Hevonen lähti tosi kovaa matkaan, ja sen jälkeen kaikki meni hyvin, Torvinen kertoi Reijo Suomalaisen valmentamasta voittajasta.

Harri Koivusen valmennuksesta avannut Milla Sonik kiri terävästi toiseksi ennen Gaianaa ja Tapio Perttusta. Finaalipaikan saivat myös Proserpine, Willow Pride ja Majestic Missy.

Suomessa syntyneiden viisivuotiaiden lämminveritammojen Tammaderby-finaali kisataan 4. päivä toukokuuta Vermossa Finlandia-raveissa.

Tammatähtenä tuttu nimi

Antti Teivaisen ohjastama huipputamma Juliette Lax jatkoi kultakannassa odotetusti, mutta voittomarginaali oli ennustettua pienempi.

Timo Tuomisen ohjastama Sokru pisteli lähdössä kärkipaikalla ja vastaili Juliette Laxille oikein sitkeästi. Sokrun loistojuoksu palkittiin lopulta kakkospalkinnolla, kun Juliette Lax runttasi kalkkiviivoilla väkisin kärkeen.

Olli-Pekka Holopaisen ohjastama Belgram Pinus pääsi ensimmäistä kertaa voittajaseremonioihin, kun nelivuotiaan oriin uran 30. kilpailu toi ensimmäisen täysosuman.

Voittoihin Toto64-kierroksella ylsivät myös Lord Ivar ja Mark More. Suosikkihevosten merkeissä sujuneen pelin täysosumalla sai 15,61 euroa.

STT
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi