Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Urheilu-uutiset

Westbrook johti Thunderin voittoon Trail Blazersista

Oklahoma Cityn Russell Westbrook teki ottelun komeimman torjunnan, kun hän juoksi kiinni korille ajaneen Parlandin Damian Lillardin ja pamautti tämän noston lentopallotyyliin lattiaan. LEHTIKUVA/AFP

Oklahoma Cityn Russell Westbrook otti NBA:n huippupelinjohtajien kaksintaistelussa voiton Portlandin Damian Lillardista ja johti Thunderin 120–108-voittoon Trail Blazersista NBA-koripalloliigassa. Portland johtaa ensimmäisen pudotuspelikierroksen ottelusarjaa voitoin 2–1.

Westbrook urakoi runsaassa 37 minuutissa 33 pistettä, viisi levypalloa, 11 syöttöä sekä ottelun komeimman torjunnan, kun hän juoksi kiinni korille ajaneen Lillardin ja pamautti tämän noston lentopallotyyliin lattiaan. Lillard nakutti kolmannella neljänneksellä 25 pistettä, mutta jäi viimeisellä neljänneksellä kolmeen pisteeseen ja koko ottelussa 32 pisteeseen.

Thunderin Paul George heitti 22 pistettä, Jerami Grant 18 ja Dennis Schröder 17. Portlandista vain CJ McCollum (21) ja Enes Kanter (19) ylsivät Lillardin lisäksi yli kymmeneen pisteeseen.

STT
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi