Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Urheilu-uutiset

Meri Ilmarinen 7:s EM-painonnostossa, Lahden Atomin Jesse Nykänen jäi työnnössä ilman tulosta

Pettymys on iso, sanoi Jesse Nykänen kisan jälkeen Kuva: MIrja Hussain

Vuosi sitten pronssia EM-painonnostossa juhlinut Meri Ilmarinen ei tämän vuoden EM-lavalla saanut aivan parastaan irti, ja tuloksena Georgian Batumista oli seitsemäs sija naisten 76 kilon sarjassa. Lohja Liftingin nostaja tempaisi 94 kiloa ja työnsi 120, yhteistuloksen ollessa 214.

– Ei mennyt ihan niin hyvin kuin olisin toivonut. Tempaukset tuntuivat kevyiltä ja paremmilta kuin pitkään aikaan. Lämmittely meni hyvin, mutta lavalla paketti ei pysynyt täysin kasassa. Talven aikana on tullut normaalia vähemmän nostoja, ja se näkyi lavalla. Puuttui se viimeinen terävyys, Ilmarinen kertoi tiedotteessa.

Turun Atleettiklubin Eero Retulainen ylsi SE-painoihin 96 kilon sarjan B-ryhmässä. Tempauksen uusi SE-tulos on 150 kiloa, ja työnnössä Retulainen sivusi SE:tä tuloksellaan 188 kiloa. Yhteistuloksen Suomen ennätykseksi tuli näin 338 kiloa.

Lahden Atomin Jesse Nykänen tempaisi 89-kiloisten B-ryhmässä 139 kiloa, mutta työnnössä hän jäi ilman tulosta.

- Nyt kävi tällä tavalla, pettymys on iso.

- Tempaukset lähti hyvin liikkeelle ja 139 oli tosi helppo ja hyvän tuntuinen. 143 tuntui edelleen kevyeltä, mutta ei sitten ihan tullut. Sen verran harmitti, että sai hyvän latauksen työntöön. Ensimmäinen työntö oli tosi kevyt. Itse en huomannut siinä mitään ja tuomaritkin hyväksyivät sen kolme-nolla. Jury kuitenkin käänsi tuomion ja 170 piti uusia. Toisella yrityksellä tanko tuli vähän kaulalle ja ylöstyönnössä huippasi. Kolmas yritys tuli niin nopeasti ettei enää vaan jaksanut, analysoi Nykänen nostojaan.

STT
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi