Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Urheilu-uutiset

TPS luopui kanadalaispakistaan – "Kiitos ja onnea jatkoon"

– Kiitämme Brandonia ja toivotamme hänelle onnea jatkoon, TPS:n urheilutoimenjohtaja Antero Niittymäki kommentoi lyhyesti. LEHTIKUVA / MARKKU ULANDER

Jääkiekkoliigan turkulaisseura TPS kohtaa illan kotiottelussaan Tapparan, mutta ilman kanadalaispuolustaja Brandon Gormleya. Seura kertoi, että sopimus Gormleyn kanssa on purettu.

NHL:ssä Phoenixin ja Coloradon riveissä 58 ottelua pelannut Gormley, 26, tuli Turkuun lokakuun alussa loppukauden kattavalla sopimuksella. Hän pelasi seuran 30 ottelusta 24, joissa teki tehot 2+6 pelaten 16,5 minuuttia per peli.

– Kiitämme Brandonia ja toivotamme hänelle onnea jatkoon, TPS:n urheilutoimenjohtaja Antero Niittymäki kommentoi lyhyesti.

Tapparalta pelistä puolestaan puuttuu hyökkääjä Matti Järvinen, joka sai tänään ottelun mittaisen pelikiellon. Järvinen huitaisi HPK:n Niclas Luceniusta keskiviikkona pelatussa ottelussa, osuen Luceniusta haaroväliin mailallaan.

– Kurinpitodelegaatio toteaa, että videotallenteen perusteella Järvisen ja Luceniuksen välillä on kevyt yhteentörmäys pelaajien mennessä kohti vaihtoaitioitaan. Tämän jälkeen Järvinen nostaa mailansa Luceniuksen haaroväliin ja tämän jälkeen koukkaa mailallaan Luceniusta haarovälistä, kurinpitopäätöksessä kirjoitetaan.

– Delegaatio katsoo, että Järvisen mailannosto Luceniuksen haaroväliin on tarkoituksellinen teko eikä se liity yhteentörmäyksen jälkeiseen tasapainon menettämiseen kuten Järvinen on lausumassaan tilanteen esittänyt. Delegaatio toteaa, että kyseessä on säännöissä tarkoitettu huitominen.

TPS:n ja Tapparan kohtaamisen lisäksi Liigassa otellaan tänään ottelut HIFK–HPK, Ilves–Ässät, JYP–Jukurit, Pelicans–KalPa ja Sport–Kärpät. Ottelut alkavat kello 18.30.

STT
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi