Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Urheilu-uutiset

Barkov on NHL:n aliarvostetuin, äänestivät kollegat

Aleksander Barkovia arvostetaan yhtenä NHL:n parhaista puolustavista hyökkääjistä. LEHTIKUVA / MARKKU ULANDER

Florida Panthersin suomalaissentteri Aleksander Barkov on NHL-jääkiekkoliigan aliarvostetuin pelaaja, ilmenee NHL-jääkiekkoilijoiden keskuudessa tehdystä kyselystä. NHL:n sivusto kertoi, että 56 vastanneesta pelaajasta kymmenen valitsi Barkovin liigassa suorituksiinsa nähden vähiten huomiota saavaksi.

– Et edes huomaa, mitä kaikkea hän saa aikaan. Vahva luistelija, ja hänen kätensä ovat inhottavat, Barkovin ja tämän käsien kanssa ilmeisen liikaakin töitä tekemään joutuva Anaheim-puolustaja Josh Manson miettii.

– Hänellä on myös hyvä laukaus. Hän on aliarvostettu, ehdottomasti.

Puolustajien lisäksi myös hyökkääjillä riittää tekemistä Barkovin kanssa. Panthers-tähteä arvostetaan yhtenä liigan parhaista puolustavista hyökkääjistä.

– Hän on iso ja vahva, ja hänellä on ilmiömäiset kädet. Hän on myös pettävällä tavalla nopea, Vancouverin sentteri Bo Horvat kommentoi äänestysvalintaansa.

Myös Calgaryn Elias Lindholm näkee, että aliarvostetuimmasta ei ole epäselvyyttä.

– Parina viime vuotena hän on saanut enemmän huomiota, mutta ei edelleenkään niin paljon kuin ansaitsisi, Lindholm tiivistää.

Äänestyksen kakkonen oli Washingtonin keskushyökkääjä Nicklas Bäckström kahdeksalla valitsijallaan. Winnipegin Blake Wheeler sai kolme ääntä, seitsemän pelaajaa kaksi ja 21 pelaajaa yhden. Huippusyksyä pelaava Coloradon hyökkääjä Mikko Rantanen oli kahden kollegan mielestä liigan aliarvostetuin.

STT
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 5,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
5,90€

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments
Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi