Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Urheilu-uutiset

Uusi tulokas heti voittovireessä Vermossa

Kolmivuotias ravuri Angel Raziel debytoi siuntiolaisen Nina Pettersson-Perklenin treenistä voitokkaasti keskiviikkona Vermossa.

Mika Forssin ajama Angel Raziel oli tiukasti mukana keulapaikkakaavailuissa ennen lähtöä, mutta taktiikka meni heti kättelyssä uusiksi.

– Hevonen ei osannut lähteä, kun oli toisten välissä. Sillä oli liikaa painetta, joka ei kohdistunut juoksemiseen, Forss kertoi voittajahaastattelussa.

Pastor Stephenin poika taittoi taivalta sisäradan syövereissä, josta löysi vapaan väylän loppukaarteessa. Kova vastustaja Badass Pete pyrki maalisuoralla karkuun, mutta Angel Razielin tulinen loppuveto kiidätti oriin maalilinjan yli ensimmäisenä.

– Loppusuoralle kun kaarruttiin, arvelin meidän vauhdin riittävän voittoon. Tiukoille meni, mutta hyvin veti maalin asti. Tulos oli kuitenkin heti tuollainen, aika sen näyttää miten hyvä, mutta lahjakas on, Forss vastasi haastattelija Jarkko Litmasen kysymykseen, miten hyvä kolmivuotias on kyseessä.

Angel Raziel kohensi ennätystään tuntuvasti, kun se ravasi 2 000 euron arvoiseen voittoon ajalla 14,9a/2100 metriä.

Suursuosikkien ilta

Toto65-kierros sujui pelaajien luottohevosten komennossa. Mika Forss nähtiin jälleen voittajahaastattelussa, kun Tapio Mäki-Tulokkaan valmentama Chief Orlando otti keulavoiton hopeadivisioonakarsinassa.

Jussi Miettisen valmentama Tulinko oli Chief Orlandon tavoin odotettu voittaja. Sitä oli myös ravi-illan päättäneen lähdön nimiinsä vienyt Enjoy's Paycheck, joka joutui tekemään voittonsa eteen täyden iltatyön.

– Ennakkoon oli tiedossa, että haalarihommiin joudutaan lähtöpaikan takia. Viimeiseen kaarteeseen mennessä oli ote keulahevosesta, ja ajoin takana olevia vastaan. Pateja oli vielä maalissa, Enjoy's Paycheckin ohjastaja-valmentaja Antti Veteläinen paljasti.

Voittajahevosina juhlittiin myös Martti Patrakan suojattia Villikuumaa ja Jukka Torvisen ajokkia Spade Ace Fridoa. Täysosumalla Toto65-pelissä sai 43,00 euroa. Viidellä oikein nettosi 2,20 e.

STT
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi