Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Urheilu-uutiset

Propulsion kukisti Readly Expressin Göteborgissa

Kuvituskuva. Lehtikuva/ Kaisa Siren

Daniel Redénin valmentama Propulsion ja Timo Nurmoksen Readly Express kävivät upean kamppailun Åby Stora Pris -kilpailun voitosta lauantaina. Tuomaristo tutki maalikuvaa pitkään. Propulsion oli millimetrikamppailun ykkönen uudella ME-ajalla 13,2a/3140 metriä. Prix d’Ameriquen tammikuussa voittanut Readly Express oli urhea kakkonen samalla ajalla.

Avauspuolikkaalla oli tapahtumia. Muscle Hustle ampaisi kärkeen. Örjan Kihlström tuli Propulsionilla johtohevosen rinnalle ja eteni keulaan. Jorma Kontio ajoi ensimmäisellä takasuoralla Readly Expressin Propulsionin ohi johtopaikalle. Readly Express veti avauskierroksen 12,9 ja toisen tuhannen 14,5.

Maalisuoralla Propulsion nousi Readly Expressin rinnalle. Kärkikaksikko paineli muilta karkuun, ja maalissa oli tosi tasaista. Tuomaristo julisti pitkän harkinnan jälkeen Propulsionin voittajaksi. Olosuhteet Göteborgissa olivat sateiset. ME-voittotulos 13,2a oli todella kova. Timo Nurmoksen valmentaman Mellby Vikingin vanha ME oli kymmenyksen hitaampi.

STT
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi