Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Urheilu-uutiset

Korhonen karsiutui PGA-mestaruuskilpailun jatkokierroksilta

Mikko Korhonen oli ensimmäisen kierroksen jälkeen jaetulla 16. sijalla neljän lyönnin päässä kisaa johtavasta Gary Woodlandista.

Mikko Korhonen ei selviytynyt kahdelle jatkokierrokselle golfin PGA-mestaruuskilpailussa Yhdysvaltain St. Louisissa. Korhosen lopputulos oli kolme yli parin. Hän olisi tarvinnut jatkopaikkaan kolme lyöntiä paremman tuloksen.

Korhonen kiersi avauskierroksen 68 lyönnillä, mutta toisella kierroksella hän joutui käyttämään peräti 75 lyöntiä. Korhonen pelasi toisen kierroksen loppuun lauantaina, sillä ukkonen keskeytti kilpailun perjantaina.

Korhonen oli jatkopaikassa kiinni, kun pelaamatta oli enää kolme reikää. Peräkkäiset bogit väylillä seitsemän ja kahdeksan kuitenkin pilasivat suomalaisen mahdollisuudet. Seitsemännellä reiällä Korhonen puttasi peräti kolmesti, ja seuraavalla reiällä hänen lähestymislyöntinsä jäi lyhyeksi. Myös kierroksen viimeinen reikä tuotti bogin.

– Näin tällä kertaa. Ei ollut toisessa kierroksessa paljon hyvää. Lähinnä se oli eloonjäämistaistelua. Lyöminen oli huonoa koko kierroksen ajan ja tekemisestä puuttui voimaa. Itseluottamus häviää nopeasti, jos lyöminen on tällä tasolla, Korhonen harmitteli tiedotteessa.

STT
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 7,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
7,90€

Oletko jo tilaaja?

Asiasanat:

Kommentit comments
Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi