Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Urheilu-uutiset

Uusi tulokas Uraia kirkasti hopeatilansa Vermossa

Ensimmäiset kisansa Suomessa tänä kesänä ravannut Uraia oli jäänyt kolmessa peräkkäisessä kisassaan lupaavilla suorituksilla toiseksi, mutta keskiviikkona Vermossa oli nappionnistumisen aika.

Ari Moilasen ohjastama Uraia ei ollut kiihdytyksessä nopein, mutta nautti kunnioitusta vastustajiltaan siinä määrin, että pääsi pian etenemään keulapaikalle hallinnoimaan juoksua.

Riikka Avotien valmentama Uraia sai vielä loppukaarteessa haastetta vastustajaltaan, mutta maalisuoralla 5-vuotias tamma piti muita lähestulkoon pilkkanaan.

– Kaikki oli tosi helppoa sen jälkeen, kun keulaan päästiin. Hevonen olisi tuosta pystynyt nipistämään…puoli sekuntia ainakin, Ari Moilanen arveli.

Suomen amatööriohjastajat vahvoilla

Tiistaina Mikkelissä käynnistyneet kolmipäiväiset PM-mittelöt jatkuivat keskiviikkona Vermossa.

Amatööriohjastajien PM-kilpailun avauspäivä Mikkelissä oli suomalaisjuhlaa, ja hyvin kolmipäisellä joukkueella kulki Vermossakin. Veli-Matti Kangasluoman ohjastama Sanni Sky voitti ensimmäisen lähdön, ja Hannu Korpi ylsi ajokkinsa kanssa toiseksi.

Toisessa osalähdössä voitto meni ruotsalaiselle Patrik Fernlundille yllättäjä Raw Jackin kyydissä, mutta Pirkkalassa asuva Hannu Korpi jatkaa kokonaiskilpailun kärkipaikalla, ja Janne Räisänen pitää kakkospaikkaa hallussaan.

Monté-ohjastajien PM-osalähdössä norjalaisen Amanda Robertsenin ohjastama Gigolo Amok kiri sitkeästi ja jätti ruotsalaisen Julia Anderssonin toiseksi. Suomalaisista parhaiten menestyi Jenni Kaija, joka oli lähdössä kuudes.

PM-kilpailut huipentuvat torstaina Lahden Jokimaalla.

Yllättäjien ilta

Illan Toto65-kierros sujui yllättäjien tahdissa, ja voitto-osuus kipusi kuusinumeroiseksi. Issaquah Sundin, Julminin ja Carlos La Rentan voittojen kohdalla puhuttiin pienestä yllätyksestä, mutta Juho Ihamuotilan ajaman Mass Attackin voitto harvensi mukana olleita rivejä rankalla kädellä.

Oikealla rivillä voitti lopulta hulppeasti 113 231,90 euroa.

STT
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi