Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Urheilu-uutiset

Olli Koivunen ohjasti viisi voittoa Vermon raveissa

Turkulainen Olli Koivunen hääri Vermossa kuin olisi kotiradallaan Metsämäessä ollut. Koivunen tarvitsi ravien alussa vain kolme ohjastustehtävää saavuttaakseen hattutempun, eikä 22-vuotiaan voitonnälkä ollut silloin lähimainkaan tyydytetty.

Olli Koivusen ensimmäinen täysosuma tuli isänsä Harri Koivusen valmentaman Pearl On Stagen kyydissä. Toisen ja kolmannen voitoistaan Olli Koivunen nappasi Ypäjän Hevosopistolla valmentavan Ari-Pekka Pakkasen treenattavilla, kun Chique ja Ypäjä Louvre voittivat lähtönsä.

Ypäjä Louvren ykköstila oli erityisen näyttävä, sillä Olli Koivusen ajokki pisteli lähtönsä parhaaksi rankalla esityksellä toiselta ilman vetoapua. Nelivuotias noteerasi samalla komean ennätystuloksen 11,8a.´

– Hevonen teki mahtavan esityksen. Olen tykännyt siitä tosi paljon, sillä on tosi hieno tyyli juosta ja mennä. Tänään Ypäjä Louvre näytti osaamistaan, Olli Koivunen kehui.

Nelivuotiaan Ypäjä Louvren voitto oli Koivusen vuoden sadas. Siihen ei turkulaisen lento vielä hiipunut, sillä Voimaliigassa tuli ykköstila Jugadorin kanssa ja ravien päätöslähdössä Fox Lover toi huikeasti viidennen voiton.

Vermossa kilpailtiin kymmenen lähtöä, joista seitsemään nuoren polven huippukuski Olli Koivunen osallistui.

Varsalupaus jatkaa lyömättömänä

Tuomas Korvenojan laatutallin kolmivuotias Knows Best ei kohdannut parempaansa vielä uransa neljännessä kisassa.

Mika Forssin tällä kertaa ohjastama varsalupaus matkasi porukan hännillä, mutta ehti napakan kirinsä turvin äärimmäisen niukkaan täysosumaan.

– Yleensä tulitikkuaskin erolla tulleen voiton pystyy herkästi tietämään, mutta nyt ei ollut sen vertaa eroa, tai sitten aski oli kyljellään, Mika Forss hauskuutti.

Voittoon Toto65-kierroksella ylsivät myös T.T. Hunsvotti, Holiday Ors ja Sun Capitano. Suosikkipitoisella kierroksella täysosumalla sai 19,60 euroa.

STT
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 5,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
5,90€

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments
Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi