Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Urheilu-uutiset

Lepistö jäi kauas kärjestä ja nautti maisemista Van Vleutenin hallitsemalla mäkietapilla

Lotta Lepistö jäi voiton ottaneesta Hollannin Annemiek Van Vleutenista yhdeksän minuuttia ja 46 sekuntia. LEHTIKUVA / Seppo Samuli

Suomalaispyöräilijä Lotta Lepistö jäi sijalle 55 maantiepyöräilyn naisten Italian ympäriajon seitsemännellä etapilla. Aika-ajoetapilla oli mittaa vain 15 kilometriä, mutta erot mäkisellä osuudella kasvoivat suuriksi.

Lepistö jäi voiton ottaneesta Hollannin Annemiek Van Vleutenista yhdeksän minuuttia ja 46 sekuntia. Hollantilainen jätti toiseksi ajaneen Etelä-Afrikan Ashleigh Moolman-Pasion lähes kahden ja puolen minuutin päähän.

– Ajoin vaan mäen ylös ja yritin pysyä aikalimiiteissä. Sellaisella hyvällä tempolla menin ylös asti. Ashleigh ja Cille (Cecilie Uttrup Ludwig) ajoivat täysillä ja me muut vaan ajeltiin ylös ja yritettiin nauttia maisemista, Lepistö naurahti.

Van Vleuten otti etappivoitolla harppauksen kohti koko ympäriajon voittoa, kun jäljellä on vielä kolme etappia. Perjantaina ajetaan 121,6 kilometriä.

STT
Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS Verkko Plus 1 kk vain 7,90 € (norm. 14,50 €) ja pääset käsiksi kaikkiin Etelä-Suomen Sanomien maksullisiin sisältöihin.

Tilaa tästä 1 kk 7,90 €

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments
Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi X