Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Urheilu-uutiset

Huippuravuri Bret Bokolle uran 42. täysosuma

Markku Niemisen tallin voittokone Bret Boko oli arvottu Vermon Isokenkä -lähdössä nappiasemiin sisäradan lähtöpaikalle, eikä kukaan haastanut sitä kiihdytyksessä tosissaan.

Kolme vuotta sitten Finlandia-ajon voittanut huippuravuri sai tehdä keulassa oman juoksunsa, jolloin lähdöstä tuli kirikamppailu. Pihtiputaalaisen Antti Ojanperän tallin kaksikko Boys Going In - Tir Du Caux haastoi Bret Bokoa lopussa, mutta se piti pintansa voittotuloksella 13,8a / 2 100 metriä.

– Hevonen käyttäytyy kuin kuski haluaa. Se lähtee lujaa, mutta rauhoittuu heti, kun pikkaisen ottaa kiinni. Selvällä marginaalilla se voitti, Ari Moilanen kehui vakiajokkiaan.

Stable Bet on Bretin omistama Bret Boko palkittiin voitostaan 3 500 eurolla. 10-vuotias ravuri on ansainnut nyt urallaan 457 160 euroa.

Kolmen voiton suora

Haminalaisen Tiia Paavolan suojatti Tuviker jatkoi vakuuttavaa menoaan kylmäveristen Sisusarjassa. Marko Heikarin ohjastama 6-vuotias matkasi johtavan rinnalla, josta jyräsi pitkän matkan kisassa kolmanteen peräkkäiseen täysosumaansa.

– Tuviker on aina jaksava ollut. Sitä hoidettiin ilmeisesti ennen näitä kolmea starttia, niin se parani vielä siitä. Paikka johtavan rinnalla on tälle paras mahdollinen, kun siinä saa itse määrätä vauhdin ja kiristää loppua kohden, Marko Heikari paljasti.

Tapio Perttusen tammalupaus El Fitzgerald oli yksi illan vakuuttavimmista voittajista. 4-vuotias ravuri joutui avaamaan lujaa päästäkseen keulaan, mutta siltä irtosi vielä kovavauhtinen voittoisa loppuveto.

Olli Koivusen ajama Ypäjä Louvre jyräsi johtavan rinnalta voittoon väkevästi. Suosikkipitoisella kierroksella juhlittiin myös Mika Forssin ajokin Nitro Diablon ja Jukka Torvisen kuskaaman Hetviinan voittoja.

Täysosumalla Toto65-pelissä lunasti 17,30 euroa. Viisi oikein -tulokset jäivät voitto-osuudetta, joten ensi viikolla pelissä on jackpot.

STT
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 7,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
7,90€

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments
Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi