Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Urheilu-uutiset

Houstonin voitto varmisti Golden Staten pudotuspelipaikan

Houstonin James Harden heitti 28 pistettä, otti kuusi levypalloa ja antoi kuusi koriin johtanutta syöttöä. LEHTIKUVA/AFP

Houston Rocketsin 109–93-voitto San Antonio Spursista vahvisti Rocketsin paikkaa NBA-koripalloliigan länsilohkon kärjessä ja varmisti samalla viime kauden mestarijoukkueen Golden State Warriorsin pudotuspelipaikan.

Houstonin MVP-kandidaatti James Harden keräsi 28 pistettä, kuusi levypalloa ja kuusi syöttöä.

– Olemme pelanneet paljon kymmenen viime päivän aikana. Siitä huolimatta meillä oli riittävän tuoreet jalat ja pystyimme ratkaisemaan ottelun, Rocketsin valmentaja Mike D'Antoni sanoi.

Spurs on puolestaan vaarassa jäädä pudotuspelien ulkopuolelle ensi kerran sitten kevään 1997. San Antonio on länsilohkossa kymmenentenä, ja kamppailee pääsystä kahdeksan joukkoon. Loukkaantumisten vaivaama ryhmä on hävinnyt 14:stä viime ottelustaan 11.

– Kaikki yrittävät olla parhaimmillaan pudotuspelien lähestyessä, ja se on meidänkin tavoitteemme, päästä pudotuspeleihin ja olla niin hyviä kuin suinkin voimme, riippumatta siitä mitkä olot ovat, Spursin valmentaja Gregg Popovich sanoi.

STT
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 7,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
7,90€

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments
Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi