Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Urheilu-uutiset

Hurrikaani-Loimaa yhä vireessä – "Tomilla oli järkyttävän kovat tehot"

Ducksin Alpar Szabo iskee. LEHTIKUVA / MARKKU ULANDER

Hurrikaani-Loimaa haki perjantaina 3–0-vierasvoiton Kuopion Leka Volleystä lentopalloliigassa. Voitto oli sille viides kuudesta viime ottelusta.

Hurrikaani oli kaikessa edellä. Leka Volleylle merkittiin peräti 25 hyökkäysvirhettä, vieraille kymmenen. Tomi Rumpunen johti 14 pisteellä vieraiden tasokasta hyökkäystä.

– Tomilla oli järkyttävän kovat tehot ja muutenkin olen erittäin tyytyväinen hyökkäykseen. Meillä oli myös vahva syöttö ja saimme Lekan vastaanoton irti. Se johti hyvään torjunta- ja puolustuspeliin, iloitsi Hurrikaanin valmentaja Lauri Rantanen.

Matti Oivanen syötti viisi ässää ja kokosi 11 pistettä, ja samaan pääsi Max Staples. Vaisusta Lekasta Samuli Kaislasalo kokosi kymmenen pistettä, mutta hyökkäysvirheitä kertyi peräti yhdeksän.

PerPo haki vierasvoiton

Perungan Pojat teki Vantaalla peräti 27 hyökkäys- ja 12 syöttövirhettä, mutta pystyi lopulta kaatamaan kotijoukkue Ducksin 3–2. Päätöserässä PerPo teki enää neljä virhettä ja voitti sen 15–10.

Torstaina Akaassa hävinneen PerPon tehokkain oli perjantaina Casey Schouten 20 pisteellä. Robert Walsh tuki 16 pisteellä.

– Vaihdoimme liberot tähän peliin ja saimme peliin ryhtiä. Jere Mäkinen tuli vastaanottoon ja Jyri Niemi puolustavaksi liberoksi. Molemmilla joukkueilla oli hyviä puolustuspalloja, mutta olihan tämä melkoista roiskimista välillä, sanoi PerPon valmentaja Henri Tuomi.

Miro Määttänen ja Antti Vallin tekivät Ducksille 15 pistettä. Myös Ducks teki paljon virheitä, 17 syöttö- ja 29 hyökkäysvirhettä.

STT
Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 2 vk 0 € ja pääset käsiksi kaikkiin Etelä-Suomen Sanomien maksullisiin sisältöihin

Tilaa tästä 2 vk
0 €

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments
Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi X