Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Urheilu-uutiset

Naisten EM-kisajoukkue on nuori mutta yllättävän kokenut

Viimeistelyleirillä Lahdessa: Sanna Pasanen, Marjo Pöntinen, Piritta Maja, Eliisa Hiltunen, Roosa Lundén, Hannele Impola, joukkueenjohtaja Pekka Korpi ja maajoukkuevalmentaja Jarmo Ahokas. Kuva: Katja Luoma

Naisten keilailumaajoukkue lähtee hakemaan EM-mitalia kolmen lahtelaisen voimin, vaikka kestomenestyjä, lahtelainen Krista Pöllänen on jättänyt maajoukkuetehtävät. Ensi viikolla EM-kilpailuissa Suomen joukkueessa keilaavat Lahti Bayn Hannele Impola ja Eliisa Hiltunen ja valmentajana matkassa on lahtelainen maajoukkuevalmentaja Jarmo Ahokas.

- Maajoukkue on murroksessa. Krista on ollut pitkään arvokisoissa mitalien tuoja, joten tämä on haaste mutta myös mahdollisuus. Joukkueella on mitalitavoite, Jarmo Ahokas kertoi lauantaina, kun naisten EM-joukkue vietti lauantaina viimeistelyleiriä Lahdessa.

Joukkueen konkari on 35-vuotias Piritta Maja. Hannele Impola on 30-vuotiaana joukkueen toiseksi vanhin. EM-reissu on lahtelaiselle jo neljäs aikuisten arvokisamatka.

Kokemusta on myös Marjo Pöntisellä, joka valittiin helatorstaina SM-liigan parhaaksi naispelaajaksi ja joka toi kaksi vuotta sitten Pölläsen kanssa EM-kisoista paripronssia.

Viikko sitten Vierumäellä toisen Suomen mestaruutensa keilannut Sanna Pasanen ja Roosa Lundén kuuluvat Eliisa Hiltusen lisäksi nuorten MM-kisajoukkueeseen. 20-vuotias Eliisa Hiltunen on joukkueen ainoa ensikertalainen aikuisten arvokisoissa.

Lue lisää Etelä-Suomen Sanomista sunnuntaina.

Suvi Lempinen
suvi.lempinen@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 7,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
7,90€

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments
Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi