Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Salibandy

Pelicans SB pommitti maalivahdin vaihtoon, mutta sekään ei riittänyt - Kooveelle täydet pisteet

Maalivahti Emmi Pölönen torjui Pelicans SB:n maalilla 38 laukausta. Kuva: Mirja Hussain

Hieno nousu tasatilanteeseen ei siivittänyt Pelicans SB:tä kauden avausvoittoon naisten Salibandyliigan A-lohkossa. Koovee voitti kotiottelunsa maalein 7–4 (4–1, 1–3, 2–0).

Paikkojen puutteesta vierasjoukkue Pelicansin voitto ei jäänyt kiinni. Tilanteita syntyi tasaisesti pitkin ottelua eri pelaajille.

– Hyvä peli meiltä lukemista huolimatta. Nyt oli taistelua ja yritystä täydet 60 minuuttia, Pelicans SB:n apuvalmentaja Marko Virtanen summasi.

Kotijoukkue Koovee piti alussa komentoa. Ansaittu johtomaali syntyi ajassa 4.53. Pelicans SB iski takaisin ensimmäisestä puolittaisesta paikastaan, kun Roosa Jokinen tasoitti pelin.

Onnistumisen jälkeen Pelicansilla oli usea hyvä maalipaikka, mutta tällä kertaa tuurikaan ei ollut lahtelaisten puolella. Lähimmäksi maalia pääsi Iida Juures, joka tälläsi pallon ylärimaan. Kooveen tehokkuus oli toisella tasolla, minkä johdosta erätauolle mentiin lukemissa 4–1.

–Ensimmäisen erän loppu oli meiltä heikko. Kaaduttiin tänään oman pään yksilövirheisiin. Peitettiin vastustajan laukauksia liian huonosti ja sieltä tuli laadukkaita vetoja, Virtanen näki.

Tasonnosto toiseen erään

Toiseen erään Pelicans SB tuli tehokkaana. Peli kulki ja kentällä nähtiin kauden tylyin Pelicans. Ensin Juures kavensi hienolla yksilösuorituksella 4–2:een ja pian sen jälkeen Kati Kutisaar toi vieraat jo maalin päähän. Turkoosipaidat olivat ruuvanneet sihtinsä kuntoon erätauolla, sillä ajassa 27.51 Jenna Kangas nosti Pelicansin jo tasoihin. Tarkka laukaus painui verkkoon yläriman kautta.

–Siinä tapahtui selkeä pelaajien tahtotilan nousu. Ei ole tuollaista yritystä vielä ollut kertaakaan tällä kaudella. Sen pohjalta voi uskoa hyvää jatkoa ajatellen, Virtanen kehui.

Ei ole tuollaista yritystä vielä ollut kertaakaan tällä kaudella. Pelicans SB:n valmentaja Marko Virtanen

Koovee vaihtoi ahdinkoon jouduttuaan maalivahtia, ja se auttoi kotijoukkuetta heräämään. Maalille tullut Noora Laakso ei päästänyt vieraiden kovasta yrityksestä huolimatta yhtään maalia.

Koovee osui vielä kolmesti ja karkasi voittoon. Lahtelaisten joukkueesta maalivahti Emmi Pölönen torjui peräti 38 laukausta. Virtanen nosti Pölösen ohella illan onnistujiksi Juureksen, Kutisaarin ja puolustaja Neea Tervosen.

Pelicans SB kohtaa ensi keskiviikkona vierasottelussa EräViikingit.

Lauri Ilola
lauri.ilola@ess.fi
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi