Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Salibandy

Pelicans SB jatkoi oppirahojen maksamista – Classic haki pisteet Lahdesta

Emmi Pölösen paraatipelastukset eivät riittäneet vieläkään avausvoittoon naisten liigassa.

Näitä hetkiä Pelicans SB kaipaa lisää. Iida Juures otti joukkuekavereiden onnitteluja vastaan maalin jälkeen. Kuva: Lauri Ilola

Naisten Salibandyliigan A-lohko on ollut kova koulu viime kauden jälkeen rajusti muuttuneelle Pelicans SB:lle. Lahtelaisjoukkueen voittotili ei auennut vieläkään, sillä tamperelainen Classic haki pisteet vahvan päätöserän ansiosta. Pelicans SB taisteli, mutta joutui taipumaan maalein 3–8 (1–3, 2–1, 0–4).

Yhdeksän pelatun pelin jälkeen Pelicans SB:lla on kasassa vasta yksi piste.

Classic aloitti ottelun selvästi pirteämmin kuin kotijoukkue. Nopeasti revitty kolmen maalin johto auttoi Classicia, sillä Pelicans SB paransi toiseen erään. Pinja Jaakkola ja Iida Juures pitivät maaleillaan Pelicans SB:n tiukasti pelissä mukana.

Murheellinen päätöserä

Päätöserä oli kotijoukkueelle murheellinen. Classic iski muutaman kerran terävästi ratkaisten ottelun. Päävalmentaja Kimmo Hyttinen ihmetteli tason laskua hyvän toisen erän jälkeen.

– Se, mitä tapahtui, on hyvä kysymys. Meillä ei rutiinitaso riitä täyteen 60 minuuttiin. Yleensä ollaan pelattu 20 tai 40 minuuttia hyvin ketä vastaan vain, mutta jossain kohtaa repsahtaa. En tiedä onko kyse fysiikasta, ja että väsyneenä virheiden määrä kasvaa, Hyttinen pohti.

Ei riittänyt taistelu, eikä ihan tahtokaan. Maalivahti Emmi Pölönen

– Myös takaa-ajoasema vaikuttaa, kun meidän pitää hyökätä enemmän. Se näkyy sitten puolustuspelissä, Hyttinen lisäsi.

Voitto tekisi hyvää, se on sanomattakin selvää. Hyttinen jaksaa uskoa voittotilin aukeavan pian.

– Ei tässä ranteita vedetä auki. Meillä on niin paljon hyvää pelaamisessa. Se pitää vain saada kestämään koko ottelun ajan. Ripottelu ei riitä, Hyttinen linjasi.

Hyvä jalkatorjunta jäi mieleen

Tappiosta huolimatta Pelicans SB:n paras pelaaja oli tasaisen hyvin pelannut maalivahti Emmi Pölönen. Classic sai sahattua kotijoukkueen puolustuksen useasti solmuun, jolloin Pölönen joutui venymään parhaimpaansa. Torjuntoja Pölöselle kertyi muhkeat 29.

– Meille tuli pari synkempää hetkeä. Ei riittänyt taistelu, eikä ihan tahtokaan. En tiedä, mistä se johtuu, koska kyllä me haluttaisiin näitä pelejä voittaakin tällä kaudella, Pölönen harmitteli.

Pelicans SB:n joukkuetta koetellaan kovatasoisessa A-lohkossa. Harmituksen keskellä ilot on haettava pienistä asioista. Pölösen kohdalla se oli päätöserässä tullut jalkatorjunta, jolla hän esti käytännössä varman maalin.

– Se oli hyvä torjunta, täytyy katsoa se vielä videolta. Ehdin katsoa kelloa siinä samalla, kun torjuin, joten tiedän ainakin mistä kohtaa se löytyy, Pölönen naurahti.

Lue myös: Pelicans SB:n puheenjohtaja hallihankkeesta: "Jos meillä ei olisi mitään hajua rahasta, emme olisi julkistaneet tätä"
Lauri Ilola
lauri.ilola@ess.fi
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi