Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Salibandy

Pelicans SB:n bensa loppui Tampereella

Lahtelaisten tappioputki on jo seitsemän pelin pituinen.

Pelicans SB:n voittotili naisten Salibandyliigan ylemmässä lohkossa jäi avaamatta myös sarjajumbona majailleen Classicin vieraana. Tampereella sunnuntaina pelatun ottelun loppulukemiksi kirjattiin numerot 6–2 (2–0, 3–1, 1–1).

Vieraskiertueen kahden tappion myötä Pelicans SB:n tappioputki on nyt seitsemän ottelun mittainen.

– Lauantain perusteella odotimme enemmän tältä peliltä. Pelasimme Porvoossa tappiosta huolimatta hyvän pelin mielestäni astetta kovempaa vastustajaa vastaan, Pelicans SB:n valmentaja Kimmo Hyttinen ihmetteli.

Meni ylipelaamiseksi

Classic aloitti vahvasti ja siirtyi ensimmäisessä erässä 2–0-johtoon erän puolivälin osumilla.

– Alussa oli hyvä latinki, mutta sitten meni ylipelaamiseksi ja säntäilyksi, olimme paljon huonompia kuin lauantaina, vaikka samanlaisella taktiikalla lähdimme liikkeelle.

Toisessa erässä Classic jatkoi kuskin paikalla ja hallitsi maalipaikkoja. Avauspelaamisessa Pelicans SB:lla oli vaikeuksia murtaa Classicin prässiä ja se joutui tyytymään maalipaikkoihin vastahyökkäyksistä.

– Pallollinen rohkeus on ollut koko kauden ongelmana, mutta tarkoitus ei ollut noin puolustusvoittoisesti lähteä kyykkimään. Pelisuunnitelmaan nähden olisin kuvitellut, että olisimme päässeet pelaamaan pallollista peliä paljon enemmän, Hyttinen totesi.

Kavennusosuma syntyi toisen erän puolivaiheilla, kun Pinja Jaakkolan laukaus oikeasta laidasta painui ylänurkkaan. Seuraavista kolmesta osumasta vastasi kuitenkin Classic.

– Uskon, että jaloissa alkoi painaa. Olimme tilanteissa vähän jäljessä koko ajan emmekä pystyneet reagoimaan. Bensaa ei ollut ihan samalla lailla kuin lauantaina.

Viimeisessä erässä Pelicans SB pääsi ahkerammin maalipaikoille, mutta tolpat sekä ylärimat kilisivät ja Classic-vahti Elsi Kangasharju torppasi muun muassa Kati Kutsaaren läpiajoyrityksen. Iida Juures iski maalin edestä viimeisellä peliminuutilla 6–2-kavennusosuman Edith Pärnikin syötöstä, mutta lähemmäksi kotijoukkuetta lahtelaiset eivät lopulta päässeet.

"Yhteishenki pysynyt hyvänä"

Pelicans SB kohtaa seuraavan kerran SSRA:n kotonaan. Aiemmassa kohtaamisessa oululaisjoukkue kuritti lahtelaisia 12–2 lukemin.

– Yhteishenki ja peli-ilme ovat pysyneet hyvinä, vaikka takkiin on tullut. Täytyy toivoa, että positiivinen pelaamisen meininki säilyy. Treeneissä pitää tehdä asiat hyvin, sieltä ne siirtyvät jossain vaiheessa peleihinkin. Pallollinen tekeminen pitää saada ensi peliin paljon paremmaksi, Hyttinen päätti.

Aino Kattilakoski
aino.kattilakoski@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi