Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Salibandy

PSS oli askeleen Pelicans SB:tä edellä – "Huumorin on vain kestettävä"

Lahtelaisryhmä on naisten Salibandyliigassa kuuden pelin jälkeen ilman voittoa.

Emmi Pölösen vahva torjuntapeli ei riittänyt kannattelemaan Pelicans SB:tä voittoon Porvoossa.

Naisten Salibandyliigan ylemmässä lohkossa pelaava Pelicans SB tuskailee edelleen voittotilin avaamisen kanssa. Porvoossa pelatussa ottelussa kotijoukkue PSS oli parempi maalein 5–2 (2–0, 1–1, 2–1).

Kamppailussa PSS oli askeleen edellä ansaiten voittonsa. Sarjakolmosena otteluun lähtenyt kotijoukkue rankaisi Pelicans SB:tä tehokkaasti maalivahti Emmi Pölösen useista torjunnoista huolimatta.

Ero joukkueiden välillä ei ollut valtava. Pelicans SB sinnitteli iskuetäisyydellä vielä päätöserän lopussa, mutta ei onnistunut nousussa. Edellisen ottelun tapaan Iida Juureksen (2+0), Edith Pärnikin (0+1) ja Kati Kutisaarin (0+1) hyökkäystrio oli Pelicans SB:n parhaimmistoa.

"Pelit ovat vain koeponnistuksia"

Tappiosta huolimatta valmentaja Kimmo Hyttinen valoi uskoa omiinsa ottelun jälkeen.

– Otteluna tämä oli melkeinpä kauden paras. Pieniä juttuja kun parannetaan, niin voidaan voittaa näitä otteluita. Onnistuimme pitämään PSS poissa vaarallisilta maalipaikoilta, Hyttinen kehui.

Pelicans SB on tahkonnut kuusi peliä ilman voittoja. Kahdeksan joukkueen lohkossa takana on ainoastaan Classic. Pelicansin pelihuumorista tappioputkea on silti vaikea havaita.

– Kyllä sen huumorin on vain kestettävä. Ei siitä muuten tulisi mitään, hyökkääjä Jenna Kangas tiivisti.

Tarvittava loikka pelin parantamisessa tulee Kankaan mukaan harjoituskentältä.

– Se yksi askel tulee meidän arjesta. Pelit ovat vain koeponnistuksia siitä, miten ollaan tehty töitä muuten. Tässä ei ole oikotietä onneen, Hyttinen myönsi.

Hyvä alku meni hukkaan

PSS:ää vastaan Pelicans SB aloitti ottelun mallikkaasti. Hyökkäykset kulkivat muutamaan otteeseen useamman syötön kautta PSS:n maalille.

Erän puolivälin jälkeen kotijoukkue PSS sai pelinsä raiteille siirtyen ansaitusti johtoon. Viime kaudella Pelicansissa pelannut Annika Hautojärvi ei säälinyt vanhaa seuraansa, vaan teki PSS:lle toisen osuman ennen eräsummeria. Kangas oli hieman aiemmin senttien päässä maalista, mutta pallo ei ehtinyt pyöriä maaliviivan yli.

– Katselin jo, että liruuko sisään, mutta ei se millään mennyt. En ole vielä yhtään maalia tehnyt, mutta se on tässä jo ilmoilla tulemassa. Hyväähän se tekisi, Kangas naurahti.

Toisessa ja kolmannessa erässä PSS ratkaisi rutiinillaan. Pelicans yritti vielä lopussa kavennusta ilman maalivahtia, mutta se ei auttanut.

Pelicans jatkaa pelaamista heti sunnuntaina ja kohtaa juurikin perää pitävän Classicin.

– Kyllä me lähdetään sellaisella asenteella, että voitto napataan. Varsinkin tällaisen pelin jälkeen. Meillä on varmasti ihan hyvät saumat, Kangas tuumasi.

Lauri Ilola
lauri.ilola@ess.fi
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi