Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Salibandy

LASB joutui taipumaan Oulussa

Maalivahti Santtu Pohjonen palkittiin kuudesta takaiskumaalista huolimatta Oulussa LASBin parhaana. Kuva: Sami Kuusivirta

LASB kärsi kirvelevän tappion miesten Salibandyliigassa. Sunnuntai-iltana pelatussa ottelussa OLS oli vahvempi ja otti täyden pistepotin ansaitusti maalein 6–2 (3–1, 1–0, 2–1).

LASB taisteli ensimmäiset 10 minuuttia suhteellisen tasaväkisesti ja sai luotua muutaman maukkaan maalipaikankin, mutta OLS otti pelin haltuunsa ja takoi avauserässä 3–1 johtonumerot. Vieraiden 1–1 tasoitusmaalin kotijoukkueen puolustuksen keskeltä laukonut kapteeni Tino Nivala ei ollut kuitenkaan täysin pettynyt joukkueensa esitykseen.

– Tulimme peliin hyvällä fiiliksellä ja energialla ja saimme luotua maalipaikkojakin. OLS käänsi kuitenkin pelin haltuunsa avauserän loppupuoliskolla ja juoksutti meidät väsyksiin toisen erän pallorallissa. Saimme kuitenkin vielä koottua rivimme päätöserään, mutta se ei tänään riittänyt, Nivala summasi.

Voittonsa myötä pudotuspeliviivan yläpuolelle noussut OLS liikutti palloa vieraitaan paremmin ja piti myös omalla alueellaan puolustuksensa tiukasti kasassa. LASB:n illan parhaana palkittu maalivahti Santtu Pohjonen joutui venymään ottelussa peräti 38 torjuntaan.

OLS juoksutti meidät väsyksiin toisen erän pallorallissa. LASBin kapteeni Tino Nivala

Hyvä energia ei riittänyt

Vierasjoukkueen vastuuvalmentaja Ilja Pantzar oli tyytyväinen joukkueensa valmistautumiseen ja avauserän peli-ilmeeseen.

– Jo alkulämmittelyssä pelaajistamme huokui hyvä energia, mutta valitettavasti OLS sai käännettyä pelin virtauksen edukseen ottelun edetessä. Lähdimme tänään karvaamaan ylempää kuin kauden aiemmissa peleissä, mutta valitettavasti sekään ei tuottanut meille riittävästi maalintekopaikkoja, Pantzar harmitteli.

LASB pääsee pelaamaan ensi viikonvaihteessa tuplakotipelit. Perjantaina vastaan asettuu Welhot ja sunnuntaina ÅIF. Joukkueelle avautuu erinomainen tilaisuus katkaista kolmen ottelun mittaiseksi venähtänyt tappioputki.

– Ensi viikonlopun kotipelit ovat meille erittäin merkityksellisiä. Tavoitteeseemme pääseminen vaatii vielä paljon työtä ja perjantaina joukkueella on uusi tilaisuus nostaa tasoaan ja tuottaa niitä tarvittavia maalipaikkoja, Pantzar alleviivasi.

Marko Halmekangas
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi