Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Salibandy

TPS löylytti LASBin hurjin lukemin Salibandyliigassa

Turussa nähtiin keskiviikkona kovin yksipuolinen miesten Salibandyliigan ottelu, kun kotijoukkue löylytti LASBia maalein 10–0 (3–0, 3–0, 4–0). Voittajasta ei ollut missään vaiheessa epäselvyyttä ja kyseessä olikin eräänlainen isät vastaan pojat -asetelma.

Viime kautta nihkeämmin sarjan aloittanut ja kovasti muuttunutkin TPS nousi tasolleen, jolle se ilmeisesti kuuluu, mutta vastustaja tarjosi sille myös äärimmäisen helpon pelin. LASB pyöritti peliä hitusen avauserän alussa, mutta kun isännät latoivat pikavauhtia kolme maalia, ei edes päävalmentaja Ilja Pantzarin ajassa 9.34 ottama aikalisä auttanut joukkuetta pätkääkään.

TPS jatkoi samaa tahtia toisessa erässä ja nollasi LASBin ylivoiman iskemällä heti jäähynsä alussa alivoimaosuman maalivahti Santeri Koljosen taakse. Hetkeä myöhemmin LASBin ykkösketjun hyökkääjä Miska Mäkinen epäonnistui rangaistuslaukauksessa.

LASBin hyökkäyspelistä ei tullut oikein mitään. Se luotti harppuunapistoihin, mutta TPS:n kurilla pelannut joukkue puolusti keskialuetta niin hyvin, että vieraat ajautuivat vain laidoille, eikä vetoja kohti TPS-maalia juuri näkynyt. TPS oli niin suvereeni omassa pelaamisessaan, että sai pidettyä palloa hallussaan minuuttitolkulla putkeen ja poistui kaksinkamppailutilanteista lähes aina pallollisena.

Kova kasvun paikka

LASBin Pantzar pohti ottelun jälkeen itsekin, oliko joukkueessa tarpeeksi uskoa voittoon. TPS ei yllättänyt Pantzaria millään lailla vaan oli odotetun hyvä, kommentoi valmentaja.

– Olimme mukana vielä TPS:n avausosuman jälkeen, mutta sitten emme enää päässeet yli takaiskuista. Se ei tullut totaalisena yllätyksenä, sitä on näkynyt aiemminkin, mutta siinä on kova kasvun paikka meille.

LASBin seuraava vastus on Turun Palloseuraakin kovempi Tampereen Classic, joka on Pantzarinkin sanojen mukaan maailman paras salibandyjoukkue. Joukkueet kohtaavat Lahdessa 13. lokakuuta.

– Mielestäni on hyvä, että samanlainen joukkue tulee vastaan samalla viikolla. Meidän pitää vaan ensin korjata TPS-tappion aiheuttama huono henkinen tila, Pantzar totesi.

Teemu Nurmi
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi