Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Salibandy

Toni Nerg valittiin Päijät-Hämeen vuoden salibandyerotuomariksi

Toni Nerg (oik.) palkittiin SBEK:n palkintogaalassa vuoden erotuomarina. Anssi Sinisalo valittiin puheenjohtajaksi jatkokaudelle.

Päijät-Hämeen Salibandyerotuomarikerho (SBEK) on valinnut vuoden salibandyerotuomariksi lahtelaisen Toni Nergin. Hänet palkittiin viikonloppuna SBEK:n vuosikokouksen ja palkintogaalan yhteydessä.

Nerg, 30, on viheltänyt viisi kautta Suomen salibandyliiton alaisissa otteluissa. Menneellä kaudella hän tuomitsi 60 ottelua pääosin miesten kakkosdivisioonassa ja A-tyttöjen SM-sarjassa. Tammikuussa hän debytoi naisten Salibandyliigassa ottelussa NST–Classic.

– Hieman oli perhosia vatsassa, mutta alkuvihellyksen jälkeen jännitys katosi. Hieno kokemus ja pääsy Naisten Salibandyliigaan on osoitus, että oikeita asioita on tehty. Tulevaisuudessa toivon eteneväni aina kansainväliselle tasolle asti, Nerg kertoi tiedotteessa.

Vuodesta 1999 toimineen SBEK:n kautta tuomaroitiin viime kaudella yli tuhat salibandyottelua. Jäseniä kerholla on 42. SBEK:n puheenjohtajana jatkaa Anssi Sinisalo.

Muut SBEK:n gaalassa palkitut: Anssi Saarinen (nouseva tähti), Mikael Sivenius (huippuammattilainen), Kimmo Koskinen (aktiivisin erotuomari), Joel Hokkala (ansioitunut Kortteliliigatuomari), Janne Nissinen (Aina Valmis -palkinto), Sami Vuorio (erotuomaritalentti), Kari Vanninen (vuoden puurtaja), Tiina Vanninen (kerhon eteen tehdystä työstä) ja Jani Tilder (hyvä asettelija).

Mikael Hoikkala
mikael.hoikkala@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Jatka lukemista FC Lahden tarjoamana 2 vk maksutta!

Tilaa ESS VerkkoPlus 2 viikoksi maksutta ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 2 vk
0 €

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments
Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi