Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Salibandy

Salibandy tekee seuraa jääkiekolle – Pelicans SB pelaa sarjaottelun tammikuussa Tallinnassa

Pelicans SB ja hämeenkoskelainen Kosken Dynamo pelaavat 2. divisioonan ottelun tammikuussa Tallinnassa. Kuva joukkueiden välisestä ottelusta viime kaudelta. Kuva: Juha Tanhua

Salibandyn miesten kakkosdivisioonassa pelaava Pelicans SB pelaa ensi tammikuussa sarjaottelun Tallinnassa. Ottelu pelataan sunnuntaina 29. tammikuuta, ja vastassa on naapuriseura, hämeenkoskelainen Kosken Dynamo.

Ottelu pelataan päivä sen jälkeen, kun Pelicans ja SaiPa ovat pelanneet jääkiekon miesten Liiga-ottelun Tallinnan Tondiraba-jäähallissa. Salibandytaiston pelipaikkana on Katariine Spordihall.

Kyseessä on suomalaisen salibandyhistorian toinen ulkomailla pelattava sarjaottelu. Viime vuonna Tampereen Classic ja Turun Palloseura pelasivat viime vuonna Suomi100-teemalla miesten liigaottelun Singaporessa. Viroon suomalainen sarjasalibandy rantautuu nyt ensimmäistä kertaa.

– Aina on kiva tehdä jotain sellaista, mitä muut eivät ole tehneet, hymyilee Pelicans SB:n toiminnanjohtaja Jari Koskinen.

Matkapakettien myyntiin seura saa vetoapua jääkiekko-Pelicansin puolelta. Myyntiin on tulossa sellainenkin paketti, joka sisältää bussi- ja laivamatkat, hotellimajoituksen ja pääsyliput sekä jääkiekko- että salibandyotteluun. Sen hinta on 169 euroa.

Aleksi Sammalisto
aleksi.sammalisto@ess.fi
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi